Kategoriat
Kotimaa

Lehti julkaisee Vanhasen tekstiviestit avustajilleen

(SUUR-TUKHOLMA) Pääministeri Matti Vanhanen on lähettänyt suuren määrän tekstiviestejä avustajilleen lähes koko poliittisen uransa ajan. Erityisen paljon tekstiviestejä Vanhanen on lähettänyt pääministerinä toimiessaan. Viesteistä hurjimmat antavat kuvan varsin intohimoisesta miehestä.
”Voitko siirtää 15:n palaveria tunnilla eteenpäin? Kiitti” pääministeri kyseli läheiseltä avustajaltaan syyskuussa 2007 lähettämässään viestissä. Linja pysyi hyvin samanlaisena seuraavien viikkojen ajan:
”Kirjoitatko huomisaamuksi yhteenvedon siitä maatalousmietinnöstä? En varmaan ehdi lukea sitä kokonaan” hän jatkoi jo seuraavana päivänä.
Mitä nyt
vittua?

Viestit tulivat julkisuuteen, kun Ruotsissa toimivan suomenkielisen lehden toimittaja Seppo Isotalo julkaisi ne kotisivullaan. Isotalo piti julkaisemista tarpeellisena, koska tunsi tarvetta jeesustella ja isosti.
”Sananvapaus ynnynnynnynnynnyy ihan sama juttu kuin Kanervalla on on, ihan oikeesti on ynnynnynnyy” Isotalo perusteli julkaisemista. Hänen mukaansa ei ole vielä varmaa, työntääkö Suur-Tukholma -lehti pään lopullisesti perseeseen toukokuun numerossaan.
Suomalaisessa internet-pohjaisessa underground-lehdistössä sitä vastoin on viime päivinä jouduttu pohtimaan, mihin maailma on menossa, jos sananvapauteen liittyvän kiistan osapuolista nimenomaan Matti Vanhanen tuntuu olevan oikeassa.

13 vastausta aiheeseen “Lehti julkaisee Vanhasen tekstiviestit avustajilleen”

Oletko hoitanut puutarhadirektiivin kolmannen momentin lisäämisen ympäristölakikäsittelyyn eduskunnassa?

Masa lähtee kesällä opintomatkalle Kiinaan, siellä osataan sananvapautusta…

Ihme juttu. Peukalo ylös, peukalo alas. Ei mitään tajua eikä logiikkaa, mutta silti peukku sutajaa. Kummallisia kyllä nuo pikku peukun paikat, tässä pienessä vehkeessä, jota käytän seksuaaliturhautumisieni hälventämiseen. Varmana ei taaskaan tule kun sanomista ja alapeukkuja. Pillua toivoin. Ette te tajua kuinka kovaa tämän kansakunnan tyydyttäminen on, enkä puhu nyt rasvahapoista. Itse olen ei-rasva-ei-happo, joten menee ideologia ristiriidaksi. Mutta tästä en kaipaa kommentointia koska kyseessä on silkka yksityiselämän piiriin kuuluva elämän osatekijä. Menikö tämä nyt oikeaan numeroon?

Suomi yrittää torjua sisäministeriyyttä.
Internet on tuonut Suomeen uutta kansainvälistä ministeriyyttä, ja perinteinen rikollisuus hyödyntää myös tietoverkkoja. Näitä vastaan yritetään suojautua uudella sisäisen turvallisuuden ohjelmalla. Poliisin osaamista yritetään vahvistaa, ja poliisin pakkokeinojen laajentamista selvitetään.
Lisää aiheesta: http://www.tietokone.fi/uutta/uutinen.asp?news_id=33524

Alan asiantuntijoiden mukaan useat suomalaispoliitikot ovat jo harkinneet mahdollisuutta ruveta julkaisemaan lehtineekerien salaisia tekstiviestejä valiokuntaselonteoissa.

Vedoten sananvapauteen olen tänään näyttänyt työkavereilleni videon jossa isovanhempani harrastavat seksiä sekä kuvia minusta ja eläimistä treffeillä. Onneksi ehdin vielä vedota sananvapauteen ennen kuin kaadoin pyörätuolilla liikkuvan miehen ja ryöstin pankin.

Mihin tämä maailma on menossa? Nykyajan poliitikot ovat suhteissa vastakkaisen sukupuolen kanssa ja jotkut polttavat vielä tupakkaakin! Olen lehdistä lukenut! Ei tapahtunut tällaista ennen vanhaan. Maailmanloppuahan tämä tietää.

Julkaistakoon myös Matti Vanhasen lähettämät järkyttävän perverssit tekstiviestit vanhemmilleen tässä yhteydessä:
– ”hyvää syntymäpäivää t: matti”
– ”ok”
– ”tulen vähän myöhässä”
– ”pitääkö kaupasta tuoda jotakin?”
Onko moisella irstailijalla mitään mahdollisuuksia enää jatkaa virassaan?

Luotetulta taholta on saatu tieto, että Isotalo on lähetellyt ydinperheen ihanteen kyseenalaistavia tekstiviestejä Kauhavan vallesmanskalle.
Rannanjärvi ei kommentoi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Niinsanotusta mediakritiikistä

KOLUMNI KOMMUNIKAATIOKYVYTTÖMYYDESTÄ Oletetaanpa, että sanomalehtien keskustelupalstoilla, muilla netin foorumeilla, median palautepostissa tai joukkoliikenteessä ajatuksiaan ilmaiseva Kanervasta, Jokelasta, Paris Hiltonista, viihteellistymisestä...

Close