Kategoriat
Kansalaisjournalismi

Kansalaisjournalismia: Sampo-pankin asiakkaissa ongelmia

(SAMPO) Sampo-pankin asiakkaissa on jälleen tänään havaittu toimintahäiriöitä. Pankin mukaan useat asiakkaat ovat vieläkin näreissään uuden pankkijärjestelmän johdosta, vaikka se toimiikin täydellisesti.
”Ei ole mitään ongelmia ollut laskujen maksamisen kanssa”, Sampo-pankin tiedottaja Mohammed Saeed al-Sahaf kertoo. ”Välillä järjestelmä toimii niinkin hyvin, että lasku tulee maksettua useampaan kertaan.”
Useat asiakkaat valittavat esimerkiksi siitä, että rahan nostaminen automaateista ei onnistu vian aikana. Myöskään maksaminen pankkikortilla tai Visa- ja Master Card -luottokorteilla ei onnistu silloin, kun maksu vaatii varmennusta.
”Raha, raha, raha, onko se nyt maailman tärkein asia?” Sampo-pankin toimitusjohtaja Roope Ankka kyseenalaistaa.
(Jutun kansalaistoimitti Riku Pepponen.)

8 vastausta aiheeseen “Kansalaisjournalismia: Sampo-pankin asiakkaissa ongelmia”

Tässä sitä vaan opetetaan Suomalaisia säästämään. Kun rahaa ei saa ulos pankista, niin homma sujuu kuin itsestään. Valtiovallalta vain odottaisi kannustavampaa suhtautumista ”Tanskan malliin”. Hyvällä asiallahan tässä ollaan.

Sampo-pankin omistaja Danske Bank laajentaa uusille markkinoille. Jambo-pankki sotkee Afrikan köyhien raha-asiat ja Rambo-pankki keskittyy lähinnä räiskimään M-60 konekiväärillä.

Vihdoinkin hyviä uutisia. Nyt kun rahamäärät siellä Sampon tileillä vaan kasvavat ja dollari heikkenee, pieni ja urhea Sampo Pankin asiakaskunta voi kesäkuussa ostaa Yhdysvallat pankkitileillä kertyneillä rahakasoillaan. Suur-Suomi toteutuu pasifistisin keinoin! New Yorkin nimeksikin voidaan laittaa Uusi Suomi. Uuteen Suomeen voidaan perustaa Uusi Suomi-niminen uusi sanomalehti maan uusien omistajien ja edesmenneiden lehtititteleiden kunniaksi.

En tunnusta, että perseessäni on aukko ennen kuin olemme voineet varmistaa, että siellä on aukko.

Sammon sedille tiedoksi, että Pattayalla on vielä tilaa meidän Winclub-setien lisäksi.

Ei pidä syyttä Danske Bankia tästä sotkusta. Jo ennen sitä Sampo hoiti raha-asiani huonosti. Tililla 53 euroa, ja velkaa 164 000. Kohta kyllä vaihdan pankkia!

Sampo-pankki pyrkii korjaamaan asiakkaidensa ongelmat.
Pääsiäisen jälkeen suomalaiset harrastelijat löysivät Danske-bankin suomalaisen sivukonttorin Verkkopankista monenlaisia turvallisuus-, turvattomuus- ja toimimattomuus ongelmia. Pankki yritti ensin kieltää, sitten vähätellä ”ulkopuolisia” ongelmia, ja viimein korjata sekavasti ohjelmoitua Jaava koodiaan, ja tiedotti ”Ongelmat on korjattu”. Parin päivän päästä ilmeni (siis tuli julkisuuteen) uusia häiriöitä, nekin yritettiin korjata ja ilmoitettiin ”Ongelmat on nyt kaikki korjattu”. Asiakkaiden häiriöitä ja katkoksia tuli kuitenkin taas lisää, jolloin pankki ns. nöyrtyi ja toimitusjohtaja Hannu Hanhi (nimi muuttunut tietoliikenne yhteyden aikana) totesi medialle ”Ei me tiedetä milloin tämä tilanne normalisoituu”.
Uusimmassa tiedotteessa kaikesta huolimatta vakuutetaan ”ongelmat poistuu kesään mennessä”, johon asiakkaiden on kaiken edellä kuvatun perusteella syytä luottaa ehkä.
Lähteenä on käytetty ihan oikeesti TIETOKONE -lehden blogia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Clay-instituutti lupaa miljoonapalkkion Vanhas-mysteerin ratkaisusta

(PÖRSÄNMÄKI) Ikea vai Internet? Tämä klassinen matemaattinen teoreema pääministeri Matti Vanhasen seurustelusuhteen alkamispisteestä on jo vuosikausia vaivannut lähinnä aivan saatanan...

Close