Kategoriat
Politiikka

Vanhanen huolissaan parodian tasosta

(NURMIJÄRVI) Pääministeri Matti Vanhanen (kesk) on huolissaan suomalaisen poliittisen parodian tasosta.
”Olen tässä viimeisen vuoden aikana tehnyt pientä kokeilua, jonka perusteella Suomessa ei todellakaan hallita parodiaa”, Vanhanen kertoi tiedotusvälineille.
”Otetaan nyt tämä viimeisin tapaus, jossa sanoin että media kirjoittaa ihan liikaa huono-osaisten asioista. Onko näkynyt hauskoja liioittelevia käännöksiä, joissa puheeni osoitettaisiin absurdeiksi? Eeeeipä juurikaan ole”, pääministeri totesi.
”Ei ole, ei”, jatkoi hän vielä.
Tilaisuuden lopuksi Vanhanen kehoitti kaikkia paikallaolijoita laskemaan housut kinttuun sillä välin kun hän käy hakemassa Tummeli-purkin takahuoneesta.

4 vastausta aiheeseen “Vanhanen huolissaan parodian tasosta”

Vanhanen on kyllä oikeassa, lehdet kirjoittavat aivan liikaa huono-osaisista ruususista ja tukiaisista ja aivan liian vähän hyväosaisista vanhasista ja kanervista.
Tässä Kanervan jutussakin on nostettu hirveä meteli siitä että viestien vastaanottajalla on isot tissit, vaikka oikeasti uutinen on se että Ilkka Kanerva osaa lähettää tekstiviestejä.
Kaikesta huolimatta hyvää tietoyhteiskuntaa tisseillekin.

Mikä vittu on Tummeli? Jaa, että lypsyvoide. Liittyy siis suoranaisen välillisesti tisseihin. Hyväksyn uutisen.
Kiitos, Lehti, kun jälleen kerran sivistit meitä (minua, minua [Pertti], minua [Jaana] ja häntä [Hemming]).

(PEKING) Olemme huolissamme Suomen poliittisen journalismin tasosta. Merkityksettömät epäkohdat saavat huomion tiedotusvälineissä. Tiedotusvälineiden kuuluu kirjoittaa hallituksen tekemästä hyvästä työstä hyväosaisten hyvinvoinnin parantamiseksi.
Merkityksettömään ”huono-osaisten” joukkoon olemme toteuttaneet ”pistoolinpatruuna”politiikkaa. Näin kansan tyytyväisyys puolueeseen on 99%. Aseteollisuuden raaka-ainepulan ratkettua tyytyväisyys tulee nousemaan 100%:n.
Samaa toimintatapaa suosittelemme Suomen hallitukselle. Tulemme ottamaan yhteyttä Matti Vanhaseen ja Lapuan patruunatehtaan johtoon.

Ohan noita, muuan maamieskin osti sonnin mutta eihän se muninut, toinen maamies osti kanan mutta eihän siitä riittänyt koko kylälle lihaa. Kumpikin sitten seisoi aikansa sormi perseessä, kunnes eräänä päivä meteoriitti putosi kummankin maamiehen niskaan.
Tätä tarinaa kannattaa kummankin, niin Vanhasen kuin Kanervankin miettiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Matkapuhelimien hinnat rajuun nousuun

(UIVELOT) Nokia alkaa liittää puhelimiinsa vakiovarusteena tekstiviestejä ulkoministeri Ilkka Kanervalta. Näin matkapuhelinjätti uskoo nostavansa ensi vuoden liikevaihtonsa uusiin ennätyslukemiin. "Jos...

Close