Kategoriat
Kulttuuri

HS-raati: ihmisellä on perseessä reikä

(SANOMATALO) Ihmisillä on pyllyssään reikä, sanoo 51 prosenttia HS-raadin jäsenistä.

Tiukkaa keskustelua herättänyt kysymys perustuu kohuväitteeseen, jonka mukaan ihmisillä on pyllyssään reikä, josta tulee kakkaa. Noin 24 prosenttia ei ottanut kantaa kysymykseen, sillä heidän mielestään on vielä liian varhaista sanoa, mitä mieltä kaikki muut ovat. Loput 25 prosenttia kiistävät väitteet, joiden mukaan ihmisen pyllyssä olisi reikä.

HS-raati koostuu noin sadasta Helsingin Sanomien kulttuuritoimituksen valitsemasta suomalaisen kulttuuri-, tiede- ja mediamaailman vaikuttajasta. Raati ottaa kantaa asioihin, joista pitäisi keskustella julkisesti paitsi aina välillä siltä kysytään ihan vitun tyhmiä.

19 vastausta aiheeseen “HS-raati: ihmisellä on perseessä reikä”

HS-raadin oivaltava ja näkemyksellinen havainto herättää ihmiset pohtimaan itsestäänselvyyksiä ja taistelemaan ylhäältä päin saneltuja normeja vastana. Näihin kapinallisiin ja aikamme ääniin kuuluu mm. tuore Miss Suomi, joka sanallisen taiteen keinoin on demonstroinut, että kakkaa voi pukata pihalle myös yläpäässä sijaitsevasta aukosta.

Niin. Vaikea kysymys. ”Mikä absoluuttinen oikeus ja absoluuttinen väärä?”, kuten Eino Leino eläessään l. ennen kuolemaansa runoili.
Onko mikään varmaa?
Kautta aikain taide on monasti selittänyt asioita, joita tiede ei kykene selvittämään. Kuten esim. kyseisen linkin kappaleen kertosäkeessä.

näkisin että tutkimuksen raportoinnissa on epäonnistuttu siltä osin, että virhemarginaaliin mahtuvan 3% mielestä perseenreikä sijaitsee sanoma-talossa. tai ainakin sieltä se kakka tulee.

Reikä siellä on oleva! Sanotaanhan se raamatussakin (tosi pienelle printillä jossakin siellä loppupuolella).

Kuten asian ehdoton auktoriteetti, ”Dirty” Harry Callahan on todennut, persereiät ovat kuin mielipiteitä: jokaisella on sellainen. Myös HS-raadilla, vaikka raatilaisten mielipiteet olisivat emanoituneet persereiästä.

Muinaissuomalaisessa papyruskäärössä on peräti kuvan keinoin todistettu, että ainakin yhdellä ihmisellä tähän päivään mennessä on ollut persereikä niskassa. Mystisen ”Pahkasika”-otsikon alle lepakonverellä kirjoitetun skriptuurin mukaan henkilö oli miespuolinen, eli ainakin vielä 1940-luvun alkupuolella ja totteli nimeä Adolf Hitler. Revi siitä, raati!

Olen erittäin yllättynyt ja pettynyt, että menitte julkaisemaan tämän henkilökohtaisen tiedon. Myönnän että minulla on persreikä, mutta kiellän käyttäneeni sitä siihen, mihin te väitätte minun sitä käyttäneen, mitä tahansa se onkin, tai ei ole, ja mihin sitten olenkin sitä käyttänyt. Korostan, että persreikäni ei ole alapään juttuja, vaan olen persreikä ihan vaan noin yleisellä tasolla.

Alan asiantuntijoiden mukaan lähes 50%:lla aikuisväestöstä on myös tissit.
Tissit mainittu.

Vallan sokaisema paikallislehden toimittaja Matti Vanhanen (ei sukua samannimiselle pääministerille) arvostelee HS-raadin toimintaa kovin sanakääntein:
”Tällaisten kaiken maailman raatien tapa ottaa kantaa ihmisten persereikäisyyteen tai -reiättömyyteen vie huomion pois siitä seikasta, että tutkimusten mukaan ihmisten persereikäisyys on yleisesti ottaen parantunut. Suomessa ei ole koskaan aiemmin ollut näin paljoa persereikiä”, Vanhanen toteaa.
”En halua tällä vähätellä muumien ongelmia”, hän lisäsi.
Vanhanen ei halunnut kommentoida onko hänellä itsellään persereikää. ”Se on yksityisasia”, mies murahtaa.

Ohutta, niin ohutta on tuo hesarin kulttuuripiirien kulttuuritietoisuus.
Onhan jo kauan ollut kaikenkansan tiedossa William S. Burroughsin kirjassa Naked Lunch esiintyneet jopa puhuvat persreijät. (Niin, ja tietenkin ne ulostyöntyvät kuristajaperäsuolet.)

Tässä nyt yritetään selvästi vain hiljentää kilpailevien teorioiden kannattajat valikoivalla raportoinnilla. Neljäsosa, siis kokonainen neljäsosa, raatilaisista kun on yhä sitä mieltä, ettei ihmisellä perseessä mitään reikää ole. Tiedeyhteisön valtavirta kuitenkin syrjii Reiättömyysteorian edustajia, eikä heidän tutkimuksiaan suostuta julkaisemaan. Lisäksi massamedia on suostuteltu (tai kenties lahjottu) mukaan mustanmaalauskampanjaan, jossa kaikki Reiättömyysteorian kannalla olevat leimataan ahdasmielisiksi fundamentalisteiksi ja vanhanaikaisiksi luddiiteiksi.
Minusta ainakin Reiättömyysteorian paikkansapitävyys on ilmiselvää. Jos ihmisellä todella olisi jonkinlainen reikä takapuolessa, sieltähän valuisivat kaikki suolet ja sisuskalut ulos!

Pitäisi pohtia vakavasti sitä, että mikäli 49% EI ole persreikää, niin heidät pitäisi sijoittaa haja-asutusalueelle.
Tällöin siitä ei muodostuisi mitään ongelmaa ympäristölle. Tulevat jätehuoltomääräykset luokittelevat ihmisen kakan pahemmaksi ympäristömyrkyksi kuin ydinjätteen. Parasta aikaa tutkitaan kakan loppusijoituspaikkoja vielä syvemmälle kallioperään. Tiettävästi ympäristöministeriö on kaivamassa tutkimusluolaa jätteen loppusijoitukselle ”Paska-Onkalo”-nimiseen salaiseen paikkaan.
Väestön uudelleensijoittamisella päästäisiin huomattaviin kustannussäästöihin, sekä suomalaisten hyvään profiloitumiseen: persreiät asuisivat kaupungeissa.

No en kylläkään tiennyt että perseessä on reikä.
hyvä kun ilmoititte asian,koska moni saattaa miettiä tätä asiaa.
JATKAKAA SAMAAN MALLIIN!!!!
EI SAATANA xDDDDD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vanhanen huolissaan parodian tasosta

(NURMIJÄRVI) Pääministeri Matti Vanhanen (kesk) on huolissaan suomalaisen poliittisen parodian tasosta. "Olen tässä viimeisen vuoden aikana tehnyt pientä kokeilua, jonka...

Close