Kategoriat
Kotimaa

Kanerva poliittisista mielipiteistään: "En niitä pyhäkoulussa esittäisi."

(.)(.) Ulkoministeri Ilkka Kanerva kommentoi perjantai-iltana edustamaansa poliittista kantaa ja omia mielipiteitään. Mielipiteitä Kanerva on tiettävästi kehittänyt jo useilla vuosikymmenillä.
”En niitä pyhäkoulussa esittäisi, mutta eivät ne ihan tavattomia ole”, Kanerva muotoili pilkun jälkeen.
Helsingin Sanomat on ilmoittanut aikovansa ensi viikolla julkaista ainakin osan Kanervan mielipiteistä.
”Hyvä
perse”

Kanerva on toistuvasti todennut, ettei aio erota poliittisten mielipiteidensä vuoksi. Myös hallitus on ilmaissut tukensa Kanervalle tämän mielipiteistä huolimatta. Tukea on tullut etenkin pääministeri Matti Vanhaselta, jonka omistakin poliittisista näkemyksistä on riittänyt puhuttavaa.
Tietoja ulkoministerin mielipiteistä on tihkunut julkisuuteen hiljalleen. Tänään Ilta-Sanomat julkaisi ensimmäiset kokonaiset mielipiteet. Kanervan mielipiteiden joukossa ovat ainakin ”Suomen on aktiivisesti toimittava EU:ssa monenkeskisen yhteistyön tehostamiseksi” ja ”Hyvä perse, mutta naamasta hirvee virsu.”
Helsingin Sanomien mukaan ulkoministeri Kanervan mielipiteiden julkaisu on myös tämän oma etu. Vain näin voidaan lopettaa pitkään jatkunut spekulointi siitä, mitä mieltä Kanerva on ja mitä mieltä hän ei ole.

7 vastausta aiheeseen “Kanerva poliittisista mielipiteistään: "En niitä pyhäkoulussa esittäisi."”

Alan asiantuntijoiden mukaan Kanervan poliittiseen linjaan kuuluu myös ”Hyvät munkit!”, ”Meille vai teille?” ja ”Pussi päähän ja takaapäin.”
Kommenttien asiayhteydestä ei vielä ole tietoa.

Enhän minä muuta, mutta kerran kun olin humalassa niin näin kaikenlaista. Sitten olinkin jo matkalla kohti järvenpäätä. Myin datsunin 1000 ja ostin skoodan. Hevoset on monesti ruskeita eikä ne osaa puhua suomea. Kimi Räikkönen ja Mannerheim kävi aasiassa vuonna 1908. Ei kai tässä muuta.

Pyhäkoulun edustajat Pikku-Liisa ja Markku ”Paavi” Koivisto kommentoivat asiaa seuraavin sanankääntein: ”Maijalla oli karitsa… …Ike… …aikuiskaste… …piupalipaupali… …oma kirkko… …tekstiviesti… …Aamen!”

”En koskisi kolmenmetrin kepilläkään”, sanoo poliittisesti eri suuntausta edustava.

Krhm… ”Pussi päähän ja takaapäin” liittyy tietääkseni Suomen puolustuspolittiseen linjaan. Eihän Kanervan kaltainen veteraani mulkero, anteeksi, siis poliitikko osaa pysyä vain omalla tontillaan.
Mutta ei sitä sotaan näin käydä Ike! Siitä vaan suon yli, että heilahtaa. Eli olisit käynynnä tuuppasemassa sitä, sitä… no mikä vittu nyt onkaan, Johanna Tukiaisesksi sitä on kriisitiedotteissa kutsuttu, ottanut kännykameralla parit bukkake-kuvat ja lähettänyt ne nimettömänä kolmelle suurimmalle iltapäivälehdelle (Ilta-Sanomat, Iltalehti ja Helsingin Sanomat). Tuolla olisi varmasti saanut kansainvälisestikin sitä työssäsi kaivattua respectiä.
Tuollainen säälittävä vasenniplaus-tiedustelu koitui Talvisodassa Neuvostoliitollekin kalliiksi.
Kato Ike pistät ensin keskityksen suoraan vihollisen naamalle, odotat, koukkaat vaikka vasemmalta ja takakautta isket vihollisen selustaan.
Hyvä tulee.
P.S. ”Hyvät munkit!” on kannanotto Yhdysvaltain presidentinvaaleihin ja ”meille vai teille?” näihin kodittomiin ulkomaalaisiin kerjäläisiin. Eli kaikesta huolimatta ulkoministerimme on hoitanut myös omaa tonttiaan.

Päivi Räsänen sen sijaan kertoo pyhäkouluun kuuluvia juttujaan politiikassa. Tämän symmetriarikon takana on varmaan joku outo vuorovaikutus, ja sen tutkimiseen soveltuu parhaiten lööppilehtien Large Ego Collider-yhteisö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
HS-raati: ihmisellä on perseessä reikä

(SANOMATALO) Ihmisillä on pyllyssään reikä, sanoo 51 prosenttia HS-raadin jäsenistä. Tiukkaa keskustelua herättänyt kysymys perustuu kohuväitteeseen, jonka mukaan ihmisillä on...

Close