Kategoriat
Talous

Matkapuhelimien hinnat rajuun nousuun

(UIVELOT) Nokia alkaa liittää puhelimiinsa vakiovarusteena tekstiviestejä ulkoministeri Ilkka Kanervalta. Näin matkapuhelinjätti uskoo nostavansa ensi vuoden liikevaihtonsa uusiin ennätyslukemiin.
”Jos yksittäisen puhelimen hinnaksi saadaan tuollainen kymmenentuhatta euroa, minkä lisäksi koko haastattelupalkkio palautetaan, niin kyllä tästä bisnes vielä pyörähtää”, esittelee yhtiön uutta linjausta vast´ikään virkaansa astunut Nokian erityisneuvonantaja Esko Tulusto.
Tuluston mukaan viestien liittäminen kaikkiin matkapuhelimiin on itse asiassa välttämätöntä, koska vain totuus viestien sisällöstä voi lopettaa niistä nyt liikkuvat huhut ja epätietoisuuden. Erityisen paljon epätietoisuutta on ollut siitä, onko ulkoministeri Kanerva tosiaan noin vitun tyhmä.

7 vastausta aiheeseen “Matkapuhelimien hinnat rajuun nousuun”

Alan asiantuntijoiden mukaan Nokia suunnittelee myös Johanna Tukiaisen tissien liittämistä uusimpiin matkapuhelinmalleihinsa.
(Siellä siellä ne tissit on.)

Kanervasta ei ookkaan hetkeen ollu mitään juttuja. Yleisölle olisi mukavampaa, jos myös huumoriministerin tisseistä olisi lisää asiaa.

Alan asiantuntijalle: tissit on monikko. ”Siellä ne tissit ovat” olisi sinun pitänyt kirjoittaa. Ajattelepa, onko olemassa mitään niin surullista kuin yksinäinen tissi? Niitä tulee olla kaksi – tai kolme kuten Total Recall -elokuvassa, mutta ei koskaan vain yhtä.
Viattomien suojelemiseksi ehdotan, että Kanervan viestien liittämisen matkapuhelimiin sijasta Ilkka liitettäisiin matkapuhelimeen. Ei kaikkiin, vain omaansa. Tämän jälkeen ei tarvitsisi julkisestikaan enää arvuutella, lähetteleeköhän se vitun typerys tekstiviestejä jollekin meikkiperseelle, sillä se olisi varmaa kännykän ollessa orgaaninen osa ulkoministeriämme.
”SMS ergo sum”
Mielummin kuin sen Dollsin eltaantuneen merilehmän tissit, näkisin Kanervan tai Tuluston. Tissit.

Tietoliikennelaitteiden ja kovalevyjen valmistajien sekä mikropehmeän salaliiton ansiosta tämäntapaiset ovat olleet sähköpostilaatikkojen vakiovarusteita vuosien ajan. Aihevalikoima vain on hieman laajempi.

Mielestäni on vahvaa liioittelua väittää, että Kanervan tyhmyydestä on ollut mitään epäselvyyttä pitkään aikaan.

Hymyn päätoimittaja Esko Tulusto on hiljattain epäillyt, että Rautakirjaa epäillään kansalaisjournalismista. Tuluston mukaan on mahdollista, että Rautakirja on vuotanut Helsingin Sanomille. Tuluston mukaan moinen kansalaisjournalismi ei kuulu edes sanavalikoimaan painotalossa, jossa Tukiaista on painettu. HS:n on Sanomattoman WSOYn osa kera Rautakirjan, jossa Tukiaista on jaettu.
Tuluston väite perustuu HS:n lähettämiin tekstiviesteihin, joidenka sisältö ei voi olla muuta, kuin Ilkka Kanervan käsialaa. Viestien joukossa oli mm. seuraavanlaisia soperruksia: ”Tukiaiselta pesää!”, ”Vilauta ny ees vähän” ja ”Tissit, tosi isot tissit.”
Tulusto sanoi tutustuneensa Tukiaiseen maanantai-illalla, joten hän pitää epäillyttävänä, että HS olisi ilman Rautakirjan avustusta voinut saada Tukiaista käsiinsä. Tukiainen tuli jakoon vasta tiistaina.
”Tukiaiset… ilman niitä olisi ammattini harjoittaminen mahdotonta”, toteaa maanviljelijä E.U. Kriittinen. Ilkka Kanervaa ei uusimpien tietojen mukaan tukiaiset kauaa enää kiinnosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hillary Clinton väritti matkaansa

(VÄRITYSKIRJA) Hillary Clinton on joutunut kiusalliseen tilanteeseen väritettyään 90-luvulla Bosnia-Hertsegovinaan tekemäänsä matkaa. Clinton väritti ruohikon punaiseksi ja taivaan vihreäksi. Runoja...

Close