Kategoriat
Ulkomaat

Hillary Clinton väritti matkaansa

(VÄRITYSKIRJA) Hillary Clinton on joutunut kiusalliseen tilanteeseen väritettyään 90-luvulla Bosnia-Hertsegovinaan tekemäänsä matkaa. Clinton väritti ruohikon punaiseksi ja taivaan vihreäksi. Runoja lausuneelle pikkutytölle hän väritti viikset ja sarvet.
Lentokentän katolle hän väritti kaksi sala-ampujaa, joista toisen keltaisella ja toisen mustalla. Aseen piippuun hän väritti sahalaitaisen kuplan, jossa luki ”pam!”.
Uusimman gallupin mukaan noin puolet yhdysvaltalaisista uskoo, että Clinton on värittänyt Barack Obaman mustaksi voittaakseen vaalit.

9 vastausta aiheeseen “Hillary Clinton väritti matkaansa”

Ei cun Clinton on väärentänyt Obaman passitietoihin että Obama on musta, ja sen jälkeen Obama katsoi parhaaksi värjätä itsensä. On tästä ollut hyötyäkin, esimerkiksi lentokentän turvatarkastuksessa moni puoliksi lukutaidoton virkailija on luullut häntä ensin kuuluisaksi Osama-nimiseksi henkilöksi mutta muistanut sitten että eihän se ollut neekeri.

Kerrotaan rva Clintonin myös värittäneen lasten värityskirjan, jonka johdosta opettaja antoi hänelle 10 pistettä ja papukaijamerkin. Mestariteoksensa jälkeen Clintonin tiedetään myös havitelleen värittäjän osaa Mannerheim-animaatiossa. Homma kuitenkin karahti kiville, kun Hillary oli värittänyt Mannerheimin Günther-malliset viikset okrankeltaisella. Sittemmin media on värittänyt Mannerheimin useaan otteeseen.

Ei näin hyviä aiheita kannata netti-Lehteen tuhlata. Tästähän olisi voinut tehdä tulevaan (?) Aikakausi-Lehteen (!) vaikkapa viisisivuisen jutun. Kyllä meillä sitten olisi ollut naurussa pitelemistä.

Lehden toimitus on ulkoistettu toiminnan virtaviivaistamiseksi. Nykyisin jutut kirjoittaa Minnaliisa-Marjaorvokki Pehkonen-Sallinen-Pullinen Jakomäen yläasteen 7b-luokalta.
Kiinnostusta kirjoitustyöhön kysyttäessä Minnaliisa-Marjaorvokki Pehkonen-Sallinen-Pullinen Jakomäen yläasteen 7b-luokalta vastaa: ”Khihhiiihhii, ihan kivaa khihhii. Niinku mäoon aina tykänny skrivata itseasiassa niinku.”
”Pari askii röökii, onksulla yhtää röökii heittää”, kommetoi Minnaliisa-Marjaorvokki Pehkonen-Sallinen-Pullinen Jakomäen yläasteen 7b-luokalta juttukorvausta kysyttäessä.

Varma tieto: Minnaliisa-Marjaorvokki Pehkonen-Sallinen-Pullinen aikoo mennä isona naimisiin Jere-Ville Lehtinen-Kapanen-Peltosen kanssa. Hänet tunnetaan tulevaisuudessa Minnaliisa-Marjaorvokki Pehkonen-Sallinen-Pullinen-Lehtinen-Kapanen-Peltosena.

Aikakausi. On siinäkin hassu sana. Mikä on sen merkitys yleisesti ja toisaalta tässä viitekehyksessä?
Aiheeseen liittyen, Lehden kuten minkä tahansa vakavahenkisen julkaisun tehtävänä on puolueettoman ja paikkansa pitävän uutisoinnin lisäksi ajoittain muistuttaa asioista, jotka toisaalta tuntuvat itsestään selviltä kuten esim. se, että politiikka ei ole aina, jos koskaan, mustavalkoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Syyttäjä valittaa Karalahden tuomiosta

(BOGOTA) Syyttäjä ei ole tyytyväinen sijoittaja Jere Karalahden vajaan kahden vuoden ehdolliseen tuomioon, vaan aikoo valittaa siitä. Todennäköisesti valittaminen jatkuu...

Close