Kategoriat
Arkisto Kolumni Kotimaa Kulttuuri Muut Muut lehdet Oikaisut Paavi Politiikka Pääkirjoitus Seksivau Sähkeet Sää Talous Tiede Ulkomaat Urheilu Video Viikonvaihde Yleisönosasto

Suuri journalistipalkinto jaettiin

(VITTU) Voi vitun vittu. Vitun vitun vitun vittusaatana. Perkeleen jumalauta vittu. Saatanan perkeleen helvetin vitun persehomo vitun vittu. Vittu. Viiiitttttuuuuuu. Vittu. Voi vittu. Ei saatana.
”Eihän siinä mitään että toimittaja tekee kuukausikaupalla työtä löytääkseen haastateltavan tai on hankkinut vuositolkulla taustatietoa tehdäkseen jutun. Tai on hankkinut pitkän koulutuksen ammattiinsa ja yrittää kaventuvien resurssien paineissa tehdä parhaansa. Tai on vuosikausia uurastanut saadakseen tärkeää tietoa kansalaisille. Kato: ootte vain tyhmiä runkkareita, ette te tajuu. Se riittää, että on justiinsa katsonut Titanicin ja kertoo siittä iltapäivälehdelle. Se on kato vittu Kansalaisjournalismia. Nii. Että vetäkää handuun kaikki muka-vitun-journalistit. Voi voi.Tähän teidän pitää pyrkiä, kato”, totesi palkintoraati, jota on syytä arvostaa aivan vitusti.
Vittu. Vitun vitun vitun vitun vitun vittu. VITTU. SAATANA. PERKELE. Mainitsinko jo perkeleen? VITTU.

16 vastausta aiheeseen “Suuri journalistipalkinto jaettiin”

Olis kannattanut katsoa Titanic, joskus sokea kanakin löytää jyvän. Ja tissit muuten jäi mainitsematta.

no vittu miksi sitten ne vuosia työtä tehneet ja vittu vuosia kouluttautuneet zuurnalistit eivät a) huomanneet k.o kuvafeikkiä b) jos huomasivat niin miksi eivät ilmoittaneet siitä kolleegoilleen yms? Se että yksi palkintojen saaneista ei ollut vittu vuosia vittu kouluttautunut Ypäjärven sanomiin tai vastaaviin päätynyt ei pitäisi vittu olla ongelma

Sinänsä pisteet venäläisille, etteivät jääneet kiinni pornoleffasta leikatulla osuudella. Vaikka olisi ollut aika jees jos merenpohjasta olisi löytyneet myös ne kadonneet tissit.

Ehkä näidenkin kiroilevien ja kaavoihinsa kangistuneiden urpojen on aika ymmärtää, että kansalaisjournalismi on täällä! ”Uutiset 2.0 – varmemmin siellä missä tapahtuu!”

Olihan tuo nyt törkeä juttu. Minä olen ollut suuri Neuvostoliiton ystävä jo 70-luvulta lähtien ja koko hommasta meni pohja pois, kun kuulit että olivat käyttäneet uutisessa arkistomateriaalia, jossa esiintyy täsmälleen samat veneet merenpohjassa, joista itse uutisessa kerrottiin. Lopullisesti minusta tuli Kokoomuksen kannattaja, kun kuulin myöhemmin, että Neuvostoliittoa ei enää ole ja 60-vuotiailla kokoomuslaisilla saattaa vielä ottaa eteen.
Oikeaan osoitteeseen meni palkinto, kommaritoimittajien kateutta, jos muuta väitetään.

Ihan muihin asioihin liittyen: ootteko huomanneet, että fonttikoko on nykyään Lehdessä vittumaisen suuri. Vaadin sitä pienemmäksi, saatana.

Perustan lehden ja palkkaan sen täyteen 11v. lapsia tekemään uutisia – siinä sitä vittu jurnalismia.

Jos fonttikoko vaivaa niin kannattaa varmaan kääntää sitä pienemmäksi. 1920×1200-ruudulla edellinen koko oli tuskaisaa luettavaa. Tää on tätä nykyaikaa, juippi.

Pistekoko on törkeän suurta! Tulee lukijalle tyhmä olo. Kyllä nyt pitäisi pistää typografia uusiksi, eikä pelkästään jäädä odottamaan vihaisia lukijoiden kirjeita, vaikkeivat ne mistään mitään tiedäkään!

Muistaakseni jo 1800-luvulla varoiteltiin että masturbaatio heikentää näkökykyä, joten Lehti on vain yrittänyt ottaa lukijakuntansta huomioon muutoksen yhteydessä.

No onhan se nyt vittu, jos joku saatanan mulkku menee tekemään elokuvan jostain vitun Neuvostoliiton sukellusveneistä. Ei perkele!
Vittu Cameron Diaz yritä keksiä omia ajatuksia äläkä varasta muilta! Ei vitun vittu. Ja koko leffan nimikin oli pöllitty joltain vitun poikamiesbotskilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ennakkotilaa aikakaus-Lehden ensimmäinen numero

Haluaisitko omistaa paperille painetun Lehden ensimmäisen numeron? Ehdotuksemme on tämä: Jos saamme kerättyä 500 ennakkotilausta, Lehti siirtyy verkosta paperille. Numeron...

Close