Kategoriat
Aikakaus Pääkirjoitus

Ennakkotilaa aikakaus-Lehden ensimmäinen numero

Haluaisitko omistaa paperille painetun Lehden ensimmäisen numeron? Ehdotuksemme on tämä: Jos saamme kerättyä 500 ennakkotilausta, Lehti siirtyy verkosta paperille. Numeron hinta on 7 euroa, mutta ennakkotilaaja pääsee hyötymään kehnosta dollarista, jolloin hinta on vain 10 dollaria. (Saa maksaa enemmänkin, jos siltä tuntuu.)
Lisätietoja ja maksuohjeet löytyvät Fundable-sivulta Lehti #1.
Kiitos.

Tilanne 3.4. klo 20.50: tilaajia on nyt 480.
Tilanne 2.4. klo 23.10: tilaajia on nyt 450.
Tilanne 31.3. klo 14.00: tilaajia on nyt 400.
Tilanne 27.3. klo 01.00: tilaajia on nyt 350.
Tilanne 19.3. klo 16.00: tilaajia on nyt 300.
Tilanne 16.3. klo 22.00: tilaajia on nyt 250.
Tilanne 14.3. klo 12.00: tilaajia on nyt 200.
Tilanne 13.3. klo 13.45: tilaajia on nyt 150.
Tilanne 12.3. klo 21.50: tilaajia on nyt 100.
Tilanne 12.3. klo 16.30: tilaajia on nyt 50.

30 vastausta aiheeseen “Ennakkotilaa aikakaus-Lehden ensimmäinen numero”

Kun Lehti siirtyi televisioon niin Extra-kanava lopetettiin. Loppuuko nyt Hesarin ilmestyminen vai Kotilieden vai Jallun? Ehdotukseni on tämä: 7 euroa my ass!

Siirsin tilillenne vahingossa 5000 dollaria (kiljuhumala), voisitteko palauttaa puolet takaisin?

Toisaalta, 7 euroa olisi perin kohtuullinen hinta siitä ilosta, että Hesari lopettaisi ilmestymisen.

Nyt kun Lehden kommentit on siirretty käänteiseen aikajärjestykseen ja sivutettu, ehdotankin lukemisen helpottamiseksi uutisten siirtämistä viimeisen sivun loppuun.

”Terve.
Millainen hölmö pitää olla, että lupaa tuntemattomille tyypeille rahaa tuotteesta, jonka sisällöstä tai aikatauluista ei tiedä mitään?
Ilmeisesti just tuollainen.
Voi hyvin olla, että määrä jää viiteenkymmeneen, jolloin toimituksen ainoa vaihtoehto on mennä nurkkaan sikiöasentoon. Mutta jos jengiä tosiaan löytyy, niin te saatte pyytää lehteenne vaikka omistuskirjoitukset verellä. ”
Mitä? Olenko nyt liittynyt WinCapitaan. Voisiko joku sponsori vastata?

Jos haluan paperille painetun lehden, jossa on puhetta tisseistä, ostan Jallun.
Säästäkään Lehtimetsiä, julkaiskaa digitalislaisesti!

Tulin tästä keskustelusta ja kahisevan kinuamisesta niin vihaiseksi, että aion vastedes sivuuttaa kaikki muut mielipiteet ja vaatia Espooseen pikaratikkaa!

Kaivakaa kuvetta, köyhät. Lehti #1 mallia paperi kyllä kelpaisi. Koskaan ei tiedä, loppuuko Lambi kesken.

Miten olisi kuuma uutislinja(0,99e/min+ppm)? Mullakaan ei ole pankkikorttia. Lähetänkö sitten rahat postissa suoraan Manseen?

Milläs minä sen perseeni sitten vessassa pyyhin kun en voi tuota maksaa. En ainakaan ala mitään ala-arvoisia keltaisen lehdistön julkaisuja tähän käyttämään. Keksikääs nyt jotain ennenkonääs kuivaa pökäleet pyllyyn kiinni. Sitten ei ole kellään kivaa.

Antoi errorin kun tuli takas PayPalista tohon Fundableen. Mut PayPalissa näyttäis et on ”pending” jotta ehkä se kuitenkin meni läpi? Tai sit ei.

Varsin mielelläni tilaisin, mutta ei ole luottokorttia käytössä. Voi minua raukkaa.
Kysyisin myös, että miten tuossa lehdessä hoidetaan kommentointi ja mainitaanko siinä tissit?

Ehkäpä jokainen saa kirjoittaa toinen toistaan vitsikkäämpiä kommentteja sivun alareunan marginaaliin. Kuvitelkaas lehden etusivu täynnä Tissit- tuherruksia!

Minusta olisi reilumpaa, jos paperi-Lehden hinta olisi ennakkotilaajille 10 markkaa. Voisin maksaa jopa käteisellä, löytyi nimittäin taskun pohjalta kympin seteli, jonka sain kun autoin naapurin Raimoa lumitöissä viime kesänä.

Damn, minäkin menin lankaan. Odotan jännittyneenä kolahtaako postiluukusta jotain. Pitäisköhän käydä välillä nukkumassa.. tai syömässä.. tai töissä.. onkohan mulla enää työpaikkaa.. hei kuka mä oon?

Muhu. Lopetin jo ne videot kommentillani. Saattaa olla että lopetan sen mahdollisen paperijulkaisun kans. Tai teidän laitoksenne. Te ahneet pikku possut.

Onkos teillä menny nuotit sekaisin vai muistanko itse väärin? Jotenkin kuvittelin, että teidän olisi jo pitänyt pyytää pankkitilin numero ja tunnukset ja luvata satanen tai tonni tai jotakin panoa sinne, kun tuo 500 on ylitetty. Multaa saatte, mutta tosi paljolla rahalla … <3 <3 <3 :OOOO

Arviot Aikakausi-Lehden ennakkotilaajien määrästä vaihtelevat. 19.3. tilanne oli 300 tilaajaa. Mutta nyt, 26.3. Suomen Gallupin tekemän ovensuukyselyn mukaan tilaajia on jo joko 301 tai 302 kappaletta. Puoluelähteet vakuuttavat että jo 303 tilaajalla Lehti saa ainakin varapaikan joko liikunta- tai kirjastolautakuntaan. ttu! seuraa tilannetta sen vaatimalla vakavuudella.

Olen pettynyt että Lehdellä ei ole uskallusta kertoa asioista suoraan lukijoilleen vaan asioita saa kuulla vasta tiedotusvälineistä. Lehdeltä puuttuu selkärankaa jota tarvitaan 700g, teen luusoppaa.
”Suomalainen huumoriblogi ryhtyy paperiseksi aikakauslehdeksi
Julkaistu: 19:16
helsingin sanomat
Tähän asti vain internetissä julkaistu suomalainen huumoriblogi Lehti siirtyy kesällä julkaistavaksi myös paperimuotoisena aikakauslehtenä. Lehden nimettömänä pysyttelevä toimitus on kerännyt lukijoiltaan 3 300 euroa paperiversion tekemistä varten.
Lehden idea on julkaista keksittyjä uutisia, jotka käsittelevät ajankohtaisia asioita satiirin keinoin. Esimerkiksi taannoin pörssianalyytikko vakuutti Lehdessä, että dalai-lama ei leviä Suomeen, luvassa on korkeintaan dalai-taantuma.
Paperiversion rahoitus kerättiin yhdysvaltalaisella Fundable-nettipalvelulla. Sen käyttäjät sitoutuvat osallistumaan kustannuksiin, mikäli riittävän moni muu osallistuu. Lehden toimitus kiittelikin ennakkotilaajia omaan tyyliinsä.
”Millainen hölmö pitää olla, että lupaa tuntemattomille tyypeille rahaa tuotteesta, jonka sisällöstä tai aikatauluista ei tiedä mitään? Ilmeisesti just tuollainen.”

Haluan sitten muuten omaan kappaleeseeni sen omistuskirjoituksen verellä, kiitos.

Jees, liityn riemuiten pyramidihuijaukseen ja maksan kaiken, joka on 7-10 EUR väliltä. Ehkä jopa vähemmänkin jos isänmaa sitä vaatii!

Millainen julkaisu pitää olla että lupaa siirtyä paperille ja kerää rahat tyhmiltä mutta ei sitten kerro mitään aikatauluja milloin lehti tulee tai mitenkään informoi ostajia? Ilmeisesti just tuollainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Sähköinen laskutus voisi tuoda säästöjä kuluttajille

(FRIEDMAN) Paperilaskuista luopuminen säästäisi Suomessa vuosittain 400 miljoonaa euroa. Euroopan komission asiantuntija Betty Boop uskoo, että yritysten kulujen väheneminen näkyisi...

Close