Kategoriat
Muut Politiikka

Kanerva vahvoilla ensi vuoden journalistipalkinnon saajaksi

(TÖTTÖRÖÖ) Ensi vuoden Suuren journalistipalkinnon saajaksi on vahvimmin ehdolla ulkoministeri Ilkka Kanerva. Sisäpiirilähteiden tietojen mukaan Kanerva palkitaan, koska hän on toiminut lähteenä niin monelle erinomaiselle jutulle.
Ulkoministeri Kanerva muistetaan takavuosilta mm. tekstiviestikohusta, tekstiviestiskandaalista ja tekstiviestijupakasta.
Muiden ennakkosuosikkien joukossa ovat tiettävästi marsalkka Mannerheim, hätäkeskuksen täti ja päätoimittajan kaveri.

12 vastausta aiheeseen “Kanerva vahvoilla ensi vuoden journalistipalkinnon saajaksi”

Vaan tissithän eivät näy ollenkaan riittävästi mediassa. Miksi niille pitäisi antaa palkinto? Eihän niitä ollut edes Titanicissa.

Alan asiantuntijoiden mukaan lohdutuspalkintoa ”parhaasta intertekstuaalisuudesta ja metajournalismista” on alustavasti kaavailtu iltapäivälehdille, jotka ansiokkaasti kirjoittavat siitä, mitä aiheesta on Seiskassa, Hymyssä ja muissa sosiaalipornolehdissä kirjoitettu.

Mielestäni keskustelussa on nyt menty pahasti metsään. Hakoteillä ollaan oltu jo pitkään, ja pahasti.
Nyt pitäisi luopua rakentavasta keskustelusta ja keskittyä vihdoin viimein syyllisten etsintään. Syyllisiä tapahtumisjärjestyksessä, omissa liemissään:
1. Länsimainen yhteiskunta, joka sallii miehen toimimisen valtaa pitävässä asemassa, ja herättää hänessä siten alkukantaisia alfa-uros -piirteitä
2. Yksinäisyys, joka ajoi Iken pohtimaan miehisiä halujaan.
3. Valtio, joka jakaa työkännyköitä rehellisten työntekijöidensä käyttöön.
4. Stripparit, jotka liimautuvat harmaantuviin herrasmiehiin rahan toivossa, ja julkaisevat tekstarit rahan toivossa
5. Media, joka raatelee säälimättä puolustuskyvyttömän miehen.
Ike on syytön! Ike on marttyyri!

En tiedä teistä muista, mutta meikäläistä kiinnostaisi tietää, josko tämä poliittista johtajuutta osoittava pariairokaksikko ja nimenomaan aisapari olisi innoittanut Kaarina Hazardin kynän lentoon? Nimittäin vallan pellet ovat joutuneet työttömiksi, kun he tekevät sen itse. Miten tämä karuselli pysäytetään? Ovatko puolueet kaivaneet omaa hautaansa julkkisehdokkailla? Analyyttistä otetta eikä mitään muussia, perkele.

No lakatkaa jo mussuttamasta journalistipalkinnosta, kuin meidän perheen 26 vuotiaat teinixp33l0t.
Kirjoitustenne taso laskee. Se on kato voi voi ja elämä on.

Viimeisten huhujen mukaan Ilkka Kanervalla olisi ollut myös suhde amerikkalaisen laulajattaren kanssa. Ja toden totta: löysin Keijon Antikvariaatista vanhan vinyylilevyn, jonka kannessa komeili teksti: Ike ja Tina Turner!

Todennäköisesti Elokuuta vituttaa kuin pientä oravaa kävyn jäädyttyä. Kaikki merkit viittaavat siihen, että harjoittelujakso YLE:llä loppui ennen kuin hän onnistui saamaan piparia Hesarin rakenteellista patriarkalismia vastustavalta, mutta verraten isotissiseltä toimittajapimulta. C’est la vie, ja kirvesvartta, sano ruotsalainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehden toimittajakoulu: Lyhyt oppimäärä

Katso Titanic. August Elokuu kirjoittaja on videovuokraamossa

Close