Kategoriat
Kotimaa

Pääesikunta: Tarpeettomista itsemurhista päästävä eroon

(AL-AKSA) Itäisen maanpuolustusalueen maavoimien alaisuuteen on suunnitteilla marttyyrien prikaati. Pääesikunta kaavailee itäisen Suomen synkkenevien itsemurhatilastojen kääntämistä alueellisen maanpuolustusjärjestelmän vahvuudeksi.
”Mikäli edes puolet itäsuomalaisista itsemurhaajista saadaan rekrytoitua itsemurhapommittajiksi, otamme Viipurin viikossa”, kaavailee puolustusministeri Jyri Häkämies.
Elämästään luopumaan valmiit nuoret miehet ovat nykyaikaisessa sodankäynnissä arvossaan. Ilmavoimien määrärahojen kasvaessa, osa itsemurhaajista koulutettaneen Tikkakoskella kamikaze-lentäjiksi.

14 vastausta aiheeseen “Pääesikunta: Tarpeettomista itsemurhista päästävä eroon”

Viimeisessä virkkeessä ei ole perusteltua käyttää pilkkua. Masennuin virheestä niin, että tapoin itseni jo tunti sitten.

Itsemurhaajien joukossa on myös tarpeellisia ihmisiä; sopivalla koulutuksella tarpeettomille ihmisille saadaan elämälle hyödyllinen päämäärä. Esimerkiksi jos onnettomalle runkkarille tartutetaan AIDS ja annetaan niin julmetusti rahaa että on varaa Kremlin luksushuoriin, niin Medvedeville saadaan tartutettua AIDS jo ennen virkakauden alkua ja sitä kautta myös Putin saa taudin (tai toisinpäin). Eipä paljoa miellyttävämpää ja hitaampaa itsemurhatapaa voisi olla.

Alan asiantuntijoiden mukaan paras ratkaisu on säätää kuolemanrangaistuksen uhalla kielletyksi.

Unohdin edellisestä kommentista sanan ”itsemurha”.
Vittu.
Tapan itteni.

Jos ei tämä vakavilla asioilla pilanteko lopu, niin lopetan ja tapan itseni.

On ilkeää tehdä pilaa tärkeästä asiasta. Hävetkää.

Olen aivan samaa mieltä! Perkele! Jo vuosia Lehden jääväämätöntä voittokulkua seuranneena voin sanoa, ettei tämän tason juttuja ole aiemmin julkaistu.
Mitä on tapahtunut?? Kaikki aikaisemmat jutut ovat olleet oikealla asialla mutta tämänkertainen on kerrassaan hävytöntä.
Laittaa nyt jumalauta pilkku perusteetta viimeiseen virkkeeseen!!! Hävetkää!
Tapoin asian johdosta Comment Kirjoittaja Apina Suomen jo pari tuntia sitten ja sittemmin itseni.

Mielestäni pääesikunnan tulisi miettiä tarkasti kuntaliitosta Kunta Kinten kanssa.

Oikeasti, mikä vittu tuo pilkku tuossa viimeisessä virkkeessä oikein on? Suvi Lindén?

Lehti on ruvennut häveliääksi. Se on naamioinut TISSIT ylimääräiseksi pilkuksi. Kommenttipalsta osoittaa, että näin ei lukijoita kuseteta! (Tissit mainittu.)

Pilkku mainittu. Täällä odotellaan Lehdeltä vastausta tissikysymykseen vaikka pilkkuun saakka. Mutta onko pilkun jälkeen enää elämää?

Ennemmin kuin pilikkua, nussisin kyllä tis
Mutta kun 170-kiloinen ruhoni ei taivu asentoon jossa tämä olisi mahdollista itseni viihdyttämisen mielessä, niin tyydyn hohottamaan ajatukselle: ”Siinä se Santeri Alkion kalmo pyörii väkkäränä haudassa, kun alkiolaisuuden toimitusjohtaja-manttelinperijä ja rotuoppi-isän poika tuhlaa yhteiskunnan varoja henkilökohtaiseen fars
Miksi täällä palstalla kaikki lauseet jäävät kes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Teiniseksi yhä kalliimpaa

(HERROJEN KANSSA PELLON LAIDASSA) Teiniseksin kuluttajahinnat ovat nousseet tuntuvasti inflaatiotasoa jyrkemmin viimeisten viidenkymmenen vuoden aikana, vahvistaa Kuluttajaliiton tuore tutkimus. Kansalle...

Close