Kategoriat
Sähkeet

Ilkka Kanerva -sähkeet lauantaiksi

Kanerva eroaa – Ulkoministeri Ilkka Kanerva eroaa uusimpien tietojen mukaan virastaan. Lehden lähteiden mukaan ulkoministeri on hallitusmuotoon kirjattu virkatehtävä, kun taas Ilkka Kanerva on usein naissotkuihin kompuroiva kokoomuspoliitikko.
Kanerva ei eroa – Ulkoministeri Ilkka Kanerva ei uusimpien tietojen mukaan eroa juuri yhtään naapurin Jarmosta, joka juoksee kaiket päivät naisten perässä kun oma muija odottaa kotona. Jarmon naisihanne on lähteiden mukaan blondi tissiteline, joka muistuttaa koostumukseltaan lähinnä polysiloksaania.
Kanerva ei eroa – Ulkoministeri Ilkka Kanerva ei uusimpien tietojen mukaan eroa juuri ollenkaan Ilkka Kanervasta vuonna 2005. Myös tuolloin, eikä ainoastaan silloin, Kanerva joutui tekstiviestittelynsä takia julkisuuskohun pyörteisiin. Politiikan asiantuntijoiden mukaan Kanervan piti kuitenkin pinnalla se, että hän on ”äijjä”.

3 vastausta aiheeseen “Ilkka Kanerva -sähkeet lauantaiksi”

Kanerva tiedotti asiastaan yli 200 tekstiviestillä, joista yksi pääsi perille. Loppujen oletetaan eksyneen lähibordellin naisten kännyköihin.

Alan asiantuntijoiden mukaan Kanerva ei eroa lainkaan miestyypistä, jonka Eduskunnan naisver(i)kosto on nimennyt ”sovinistisiaksi”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Päätoimittajat kaipaavat medialta rohkeampaa otetta

(JOULUPUKIN ISO PAJA) Yleisradion Ykkösaamu-ohjelmaan kokoontunut päätoimittajaraati oli tänä aamuna yksimielinen siitä, että valtaapitävien yksityiselämän toilailut on tuotava arkailematta julki....

Close