Kategoriat
Kotimaa Kulttuuri

Silminnäkijä kiistää homovihjailut marskista

(TRÖÖT) ”Kyl mää nii kauhiast pelkäsi. Jumalaut et mää pelkäsi”, muistelee Kannaksen, Taipaleenjoen, Sommen ja Verdunin veteraani hyytäviä sotakokemuksiaan. Hän on kokenut ja nähnyt kaiken kreikkalais-roomalaista painia myöten, ja tietää myös vuorenvarmasti, että vihjailut marsalkka Mannerheimin mahdollisesta homoseksuaalisuudesta eivät pidä paikkaansa.
Toisin kuin kaikenmaailman verorahoilla toimivat jälkitaistolaiset taiteilijat, hän voi myös todistaa sen.
”Yritin iskeä marskia Aunuksella mutta en saanut”, puhisee tykistövääpeli Mikael Homo-Voltti. Homo-Voltti sanoo vonganneensa marskilta useita muitakin kertoja, mutta jääneensä aina ilman.
Hän lupaakin lähteä osoittamaan mieltään Tampereelle, missä Uralin perhonen -animaatio esitetään tänään ensi kertaa lehdistölle. Homo-Voltin mukaan ”tällaiset asiat on aina ennenkin ratkaistu nimettömillä uhkauksilla ja väkivallalla”.

10 vastausta aiheeseen “Silminnäkijä kiistää homovihjailut marskista”

Ei tehä tästä ny numeroo. Kukapa meistä ei olisi joskus toivonut pääsevänsä ratsastajapatsaaksi.

Oli aurinkoinen päivä Juuttaalla, ja Marski ratsasti ja peräaukkoja katsasti. MUTTA! Miekka pysyi tupessaan!

Alan asiantuntijoiden mukaan
Nimetön uhkaus!
Väkivaltaa!

Talvisodan henki!
Pyhiä arvoja!
Primitiivireaktio!
Tissit!
Ratsastajapatsas!
Summa, Kollaa ja Ihantala!
Heitä homo Homo-Voltti!
An ny ees yks silakka!

Marski taisi saada tarpeekseen jo Kiinan ratsastuksellaan. Sotien aikaan ei tainnut enää riittää ”paukkuja”, kun Viagra vielä oli vain pilke kaapissaolijan silmässä. Ja totta kai Marski oli Top, hänhän komensi joukkojaan.

Muhammedia ja Mannerheimia ei näillä lakeuksilla pilkata.
Pitääkö tästä taas lähteä Tampereelle, perkele?!

hienoa, ettei kukaan jaksanut kyseenalaistaa valtamedian tapaa tuoda asiaa esille ja ihmetellyt sitä, miksi tälläistä ”höhöö, puoli vuosisataa sitten kuollut jätkä oli hinttari tsihihi!”-tason taideteosta tuetaan sadoilla tuhansilla samaan aikaan kun vanhusten hoidosta vuosi vuodelta nipistetään määrärahoja pois ja suurin osa opiskelijoista asuu edelleenkin köyhyysrajan alapuolella.
kyllä te oottekin rankkoja kapinallisia! ennalta-arvaamattomia establishmentin vaihtoehtoja, jumalauta!

Hei hohhoijakkaa. Tarkoitatko, että haluat vaihtoehtoja tälle Lehden valtamedia-establishmentille? Samaa olen monesti pohtinut öiseen aikaan. Kyllä jonkun pitäisi nousta kapinaan tällaista vastuutonta kommentointia vastaan.
Yritin kyllä nousta sen jälkeen vielä barrikadeille, mutta sitten tulikin jo päikkäriaika. Sori etten vastannut mielikuvaasi kapinallisesta. Omasta mielestäni olen rankka jätkä vaikka tissit valtamediassa kiinnostavatkin minua. Onneksi meillä on kuitenkin sinun kaltaisiasi oikeita vaihtoehtoajattelijoita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti 45 vuotta sitten: Berliiniläispaljastus ehdolla journalistipalkinnon saajaksi

(MENSA) Yhdysvaltain presidentin syntyperää koskevan kohun käynnistänyt paljastus on ehdolla vuoden journalistipalkinnon saajaksi. Helsingin Sanomat julkaisi kesällä tiedon, jonka mukaan...

Close