Kategoriat
Politiikka Sähkeet

Merikukka Forsius ryhtyy kokoomuslaiseksi

(NURMIJÄREIKUVIHTI) Kansanedustaja Merikukka Forsius on saanut poliittisen kannan. Forsius vahvisti tänään iltapäivällä järjestetyssä tiedotustilaisuudessa esiintyvänsä loppukauden kokoomuksen riveissä.

”Ajattelin, että ensimmäisen kauden istun ja kattelen ja näin toisella tempaisen. Jos minut valitaan vielä kolmannellekin kaudelle, niin lupaan muodostaa mielipiteen ja ehkä jopa kertoa sen. Ehkä”
, porvarissuvun vesa kommentoi.
Forsiuksen mukaan idea syntyi puistossa kokoomusta ja yhdyssanoja miettiessä. Asiasta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomien ja jalkapallomaajoukkueen maskotti, kunniahuuhkaja Rita Tainola.

16 vastausta aiheeseen “Merikukka Forsius ryhtyy kokoomuslaiseksi”

Tutkimuksen mukaan noin 4000000 suomalaisen ensikommentti asiasta oli sisällöltään ’Kohta Saulia viedään’.

Marikukka Farssius on kohta nimensä veroinen. Kukahan pääsee maksamaan seuraavat ruokot?

tthhahahaahahahahahahahaaaa mikä nimi!! hähähäää merikukka!!!! hulluja nimiä työ sielä keksittä!!! ps. haluaisin ilmoittaa että lehti päivittyy nykyään liian nopeasti, sen aktiivinen seuraaminen on liian hankalaa ja vaatii liikaa reaktionopeutta. pps. taidanpa muuten olla eka kommentoija.

Siis täähän on Merikukan kolmas kausi. Eräs valiokuntaneuvos kuvaili kerran Merikukkaa unelmakseen: usein paikalla, mutta aina suu kiinni 🙂

Alan asiantuntijoiden mukaan Merikukan tragedia on siinä, että hänellä on hallussaan maailman kaikki tieto, muttei kykyä lausua se julki.

Kai Lehdestä ilmestyy erikoispainos, jos Merikukalta ulostuu
ajatus.
Sitä kannattaa varmasti odottaa, mikäli se tulee ennen maailmanloppua.

Taas Lehti unohti johtoajatuksensa, vaikka Ruiskukka F. sitä suorastaan tyrkyttää: Tissit!

Onnittelut Merikukka Forsiukselle!
Merikukka Forsius on paassyt lopultakin eroon taistolaiselta haiskahtavasta viherpiipero-aivopesusta ja palannut ainoaan oikeaan leiriin, porvarilliseen leiriin. Mina en ole pitkavihainen mies, ymmarran etta kaunis blondi voi helposti langeta viherpiiperoiden ja entisten taistolaisten valheisiin, joita tunnetusti levitetaan edelleenkin Moskovasta kasin.
Annan siis anteeksi Merikukalle, ja mikali Merikukkakin tahtoo antaa jotain kivaa minulle, voi han siita tiedottaa talla foorumilla. Mina olen varakas, joskin aika paljon Merikukan makua nuorempi mies, mutta varmasti Merikukka arvostaa porvarillisia asenteitani, hyvaa makuani, rautaista vartaloani, rahaani ja valtaani!
Nyt voimme vain toivoa, etta muutkin taistolaisuuden ja viherpiiperoinnin aivomadatyksen uhreina olevat nuoret ja kauniit naiset jattavat ne hassispoikaystavansa, ja tulevat meidan tosimiesten porvarilliseen leiriin! Mutta ne bolshevikin nakoiset hippikarvapallot saatte kylla pitaa ihan rauhassa vihreissa!
Ehkapa perustan uuden yrityksen, jonka nimeksi tulee Brainwashing Solutions… Tarjoamme palveluksena bolshevistis-viherpiiperoisesta aivopesusta karsiville nuorille ja miksei vanhemmillekin uudelleenkoulutusleiria, jossa tutustutaan viherpunikkiajattelun valheisiin ja markkinatalouden totuuteen, joka on suurin ja todellisin totuus tassa maailmassa.
Tavataan markkinoilla! Vedatan teita kuin ihmissusi kanilaumaa!
Terveisin
Sporttimaisteri
(”Jokaisen naisen unelma, mutta viherpiiperot alkoot vaivautuko!”)

Että Merikukka onkin kansanedustaja. Minä kun oon aina luullut, että se on vaan yks niistä ***** salarakkaista..

Jäin tässä miettimään tuota sporttimaisterin sinänsä yksinkertaisen viattomalta kuulostavan kielikuvan syvempää merkitystä, että miten pirussa ihmissusi vedättää kanilaumaa? Kyseessä voisi tietenkin olla ihmis-susi, mutta miten sekään vedättää kanilaumaa? Olipa kyse kummasta tahansa, miksi ihmissusi yleensäkään olisi kiinnostunut kanilauman vedättämisestä, eli ei henkilökohtaisesti vetämisestä, mutta vetämisen järjestämisestä?
Ainut looginen päätelmä voi olla, että ihmissusi haluaa kanilaumalle hyvää ja maksaa kaneille vetokyydit jakaen Rovaniemen markkinoilta miten lie tienaamaansa rahaa kaniyhteiskunnan kaikkien jäsenten yhteiseksi hyväksi, eli vedättää kanilaumaa. Tosin kenet ihmissusi on sitten palkannut kaneja varsinaisesti vetämään, jää hieman epäselväksi tässä kielikuvassa. Asiayhteydestä päätellen sen täytyy olla Merikukka. Logiikalla päättelyketjua jatkaen tämän on merkittävä sitä, että kokoomus on siirtymässä harppauksen vasemmalle lähemmäs sosialistijärjestelmää.
Oli miten oli, kyllä se on nyt aukottomasti todistettu, että Sporttimaisteri, aka ihmissusi, on sosialistisen kaniyhteiskunnan työn sankari (niin kuin on jo maininnutkin), joka maksaa mielellään kaniyhteiskunnan kyydit omalla kovalla työllään, ja haluaa vieläpä tavata kaikki kanit Rovaniemen markkinoilla. Lisäksi tämän kaiken täytyy merkitä sitä, että kokoomus on siirtymässä sosialistiseen leiriin. MOT, alea iacta est, cogito ergo sum ja tissit.

Periaatteillanne saattaa olla perusteet, mutta niillä ei tule pesää. Kauniita naisia imarrellaan, rumia mollataan. Näin maksimoidaan hyvä mieli ja onnistunut lopputulos. Mielestäni Fleur de la Mer on ihq.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lämmin talvi sekoittanut spurgujen luonnollisen rytmin

VITUN KYLMÄ TÄÄLLÄ TOKOINRANNASSA SAATANA (ASUNTOLA) Poikkeuksellisen lämmin talvi, joka on ilman muuta, väistämättä ja totta kautta kiven ja kannon...

Close