Kategoriat
Kotimaa

Ilmaisnaisten suosio lisääntynyt huomattavasti

(FREEHEAVEN) Ilmaisnaisten käyttö on lisääntynyt huomattavasti viime vuosien aikana. Samalla maksullisten naisten osuus kulutuksessa on vähentynyt merkittävästi. Asia käy ilmi Käyttö- ja kulutusviraston tekemästä tutkimuksesta.
Käyttö- ja kulutusviraston asiamies Teppo Teppo kertoo, että syitä on monia. Ilmaista vaihtoehtoa suosivat muun muassa opiskelijat, joilla ei ole varaa maksulliseen versioon.
”Tiedot ilmaisnaisista leviävät niin internetissä kuin kaveripiireissäkin nopeasti. Sen sijaan maksullisten naisten käyttöä pidetään nuorten keskuudessa vanhanaikaisena ja porvarillisena toimintana”, Teppo Teppo sanoo.
”Ilmaisnaisten kanssa vaaditaan enemmän asiaan perehtymistä, ja usein nuorilla tällaista intoa ja halua riittää. Sen sijaan yrityselämässä etsitään nopeita, luotettavia ja helppoja ratkaisuja.”
Teppo Teppo korostaa, että maksullisuus tuo mukanaan usein luotettavuuden ja varmuuden siitä, että tilattu tavara täyttää vaaditut laatukriteerit. Usein maksullinen nainen on jo useiden käyttäjien testaama.
”Monet ilmaisnaiset sisältävät ainoastaan välttämättömimmät toiminnot. On huomattava, että ilmaisnainen voi muuttua ajan myötä kalliiksi kaikkine oheiskuluineen.”
Entä puheet siitä, että maksulliset versiot altistuvat useammin viruksille kuin ilmaisversiot? Teppo Teppo myöntää, että kaikissa versioissa on omat riskinsä.
”Kyllähän te surulliset runkkarit tiedätte, mistä tässä todella puhutaan”, Teppo Teppo virnistää isällisesti ja vinkkaa vielä lähtiäisiksi rivosti.

13 vastausta aiheeseen “Ilmaisnaisten suosio lisääntynyt huomattavasti”

Vai ilimane… ja ikuisesti piti kestää. Ei menny ko pari miljardzia. Vtuttaa!

Tajuan viittauksen mutta en silti tajua mitä hauskaa tässä on. Vääntäkää rautalangasta!

Käyttikseni on Windows ja naiseni ovat maksullisia. Olen kokeillut ilmaisnaisia ja linuxia, kauheaa rassausta eikä ne vain toimi.

Olen erikoistunut opiskelijoihin ja opettajiin, siksi hintani on huomattavasti edullisempi. Minua ei voi kuitenkaan hyödyntää yhtä monipuolisesti, eikä ainakaan kaupallisissa tarkoituksissa. Joka tapauksessa olen paljon toimivampi ja näyttävämpi kuin joku 2nd-handjob-ryysyihin pukeutuva punatukkainen historianopiskelijatyttö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti paljastaa Kirkan viimeiset hetket!

(SCHRÖDINGER) Tähän asti kukaan ei ole ollut varma, mitä tapahtui juuri ennen laulaja Kirka Babitzinin kuolemaa. Nyt Lehti on saanut...

Close