Kategoriat
Kulttuuri

Lehti paljastaa Kirkan viimeiset hetket!

(SCHRÖDINGER) Tähän asti kukaan ei ole ollut varma, mitä tapahtui juuri ennen laulaja Kirka Babitzinin kuolemaa. Nyt Lehti on saanut yksinoikeudella tietää tapahtumien kulun.
”Totuus on, että ensin Kirka oli elossa ja sitten hän vähän kuoli”, nimettömänä pysyttelevä lähde – joka on kuitenkin Kirkan lähisukulainen eikä ainakaan nainen – kertoi Lehdelle.
”Me siinä funtsittiin tovi, että onko se kuollut ja kyllähän se oli”, hän lataa.
Nämä tiedot asettavat aivan uuteen valoon väitteet siitä, että viime hetkillään Kirka olisi ollut hengissä tai peräti kuollut. Asiaa tutkinut lääkäri Seppo Alahuhta-Seppo paljastaa, että Kirkan kuolemaan liittyy eräitä seikkoja, joita ei tähän mennessä oltu osattu vielä aavistaa.
”Näyttäisi siltä, että Kirkan kuolema oli akuutti tapahtuma, eli ensin hän oli hengissä ja sitten hän kuoli. Kuitenkin tapauksella oli kroonisiakin seuraamuksia, joiden takia Kirka on edelleen kuollut”, Ala-Seppo sanoi.

11 vastausta aiheeseen “Lehti paljastaa Kirkan viimeiset hetket!”

Kirka olisi pit�nyt j�tt�� t�ysin rauhaan, ja voisimme viel�kin spekuloida ett� el��k� se vai ei.

Saatanan tunarit!
Jos ette olisi menneet katsomaan, Kirka olisi vieläkin sekä elossa että kuollut.

On kuitenkin myös niitä, jotka väittävät, että jo viime hetkinään Kirka olisi ollut kuollut. Näin luin Iltalehdestä, jota melkein osaan lukea. Se voidaan kuitenkin vahvistaa, että kuolemansa jälkeen Kirka ei ollut enää elossa, mikä riitti yhden lööpin aineksiksi, kun missien tissikuvia vielä pitää odottaa.

Näin meedia-alan näköalapaikalta esitän toivomuksen kaikille artisteille. Panostakaa postuumimarkkinointiin. Tehkää ainakin yksi kappale, jonka sanoitus iskee musertavasti kuolemanne otsikoinnissa. Kirka otti neuvosta vaarin, ja Hetki lyö herkistää meidät kaikki hänen muistolleen ja levymyynnilleen. Myös moni metallibändi on tämän tajunnut.
Miettikää miten heikosti kuolleen artistin myyntiä tukee Nylon Beatin 12 apinaa tai Pave Maijasen Yamma Yamma.

Hävytöntä repostelua intiimeillä yksityiskohdilla! Millainen lääkärikin paljastaa potilaansa kuolleen, ilman tämän omaa suostumusta? Olen tuohtunut. Hävetkää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kykenemättömyys on edelleen tabu

Miesten kykenemättömyys on edelleen arka aihe. Vaikka aiheesta voidaankin vitsailla muutaman oluen jälkeen, omaa kykenemättömyyttä esimerkiksi työvoimapoliittisissa kysymyksissä häpeillään ja...

Close