Kategoriat
Politiikka

Vanhanen: Julkinen keskustelu tärkeää

(NURMIJÄRVI) Pääministeri Matti Vanhanen (ml.) muistutti tänään pitämässään puheessa, että julkinen keskustelu on yksi demokraattisen yhteiskunnan kulmakivistä.
”Kyllä ehdottomasti kaikista yhteisistä asioista on keskusteltava. Mutta nyt on ymmärrettävä, että väärään aikaan eli liian aikaisin käyty keskustelu voi olla hyvinkin haitallinen koko Suomen edun kannalta”, Vanhanen linjasi.
Pääministerin mukaan keskeneräisten asioiden puiminen saattaa synnyttää väärinkäsityksiä, joten julkisuuteen on parasta tuoda mahdollisimman valmisteltuja esityksiä, jolloin ei jää tilaa ylimääräisille epäluuloille.
”Tiedotusvälineiden on tunnettava vastuunsa. Ei voi ruveta repimään auki esityksiä, koska muuten demokratia hidastuu. Parasta olisi, jos voitaisiin kaikki rauhassa ensin katsoa, mitä poliitikot päättävät”, pääministeri täsmensi ajatuksiaan.
Aivan rajoittamattomaan keskusteluun Vanhanen ei usko. Pääministerin mielestä tehdyistä päätöksistä on ”turha nurista jälkikäteen”, sillä demokraattisesti tehty päätös on yhteisvastuulla kannettava.
”Ei ole kovin hyvää poliittista käytöstä, jos ensin päätetään jotain ja sen jälkeen aletaan mukista sisällöistä”, hän päätti puheensa.

18 vastausta aiheeseen “Vanhanen: Julkinen keskustelu tärkeää”

Kyllä Matti-poika on nyt harvinasen väärässä. Hallituksen ja eduskunnan toimia arvostelevat pitäisi julistaa kerettiläisiksi ja polttaa roviolla, jos eivät suostu pyytämään julkisesti anteeksi harhaoppiaan ja suutelemaan Vanhasen tukisukkaisia jalkoja.

En Kommentoi. No en todellakaan! …………………………………………… Painu vittuun siitä pyörimästä!!!

Me tietenkin kaikki toivomme, että Mattipoika puidessaan jää itse sinne puimakoneeseen. Lopullisesti.

Voi vitti. Tämä ei ole edes hauskaa. Tämä teksti voisi olla Hesarin kotimaan osastossa eikä kukaan huomaisi mitään omituista. Herää kysymys, onko Lehti päässyt oikeasti haastattelemaan Vanhasta…

Itselläni tuli Toimi Toimisen kanssa täysin sama tunne. Onko tämä parodiaa vai ettei nyt olisi erehdytty julkaisemaan Vanhasen tiedote sellaisenaan… Korkeintaan kaksi viimeistä kappaletta vihjaavat että kyseessä voisi olla vitsi.

Joudun huomauttamaan toimitusta vääristelystä, sillä Matti on suorapuheisesti ottanut jo tämän vuoden puolella kantaa korostamalla Atlanttisia suhteita sekä kehoittamalla näkemään Venäjän turvallisuuspoliittisen uhan sijasta positiivisena haasteena.

ihanaa ihanaa
oikein kommari asialla toi pääministeri -ei pidä keskustella asioista ennenkuin on päätetty ja kun on asia päätetty ei pidä päätetystä asiasta enää nurista , se on demokratiaa
mikä hel…n diktaattori meill on pääministerinä?

(YESMINISTER) Lehti-julkaisua koskevaan kysymykseen pääministeri vastasi, että asiaton kirjoittelu olisi lopetettava.
Pitäisikö se lopettaa silloinkin, kun se pitää paikkansa?
”Erityisesti silloin, kun se pitää paikkansa”, pääministeri korosti. ”Mikään ei ole pahempaa kuin asiaton kirjoittelu, joka pitää paikkansa.”

kepulle 25 demareille 25 kokoomukselle 25 ja loput roskiin, päätti pääministeri syvääluotaavan analyysinsä tällä kertaa.

Tässä on reflektio huipussaan. Osallistun keskusteluun pilauutista jossa keskustellaan oikeasta uutisesta, jossa keskustellaan keskustelemisen tärkeydestä ja ehdoista.
Missään vaiheessa ei kuitenkaan keskustella mistään konkreettisesta! Kauan eläköön abstrahoinnin kaiken tappava valta!
Samaan hengenvetoon ilmaisen oman manifestini, jonka mukaan suomen kielestä tulisi poistaa kaikki substantiivit ja korvata ne sanoilla Asia, Juttu, Tyyppi tai Eläin.

Julkinen keskustelu (eli hyödytön paskanjauhanta) on erittäin tärkeää siltä kannalta, että saadaan huomio pois niistä tärkeistä asioista joista ei edes aleta keskustelemaan koska ne eivät ole mediaseksikkäitä asioita. Tana.

Vastustan tekstiuutisointi-muotoista keskustelua. Mikseivät Lehti, me ja Vanhanen voisi keskustella ja tehdä päätöksiä videomuodossa?

”Ei puhuta siita”, kommentoi entinen kaupunginvaltuuston varajasen Demari-Pertti (SD).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Nokia epäilee Nokiaa teollisuusvakoilusta

Matkapuhelinvalmistaja Nokia uhkaa Nokian kaupunkia oikeustoimilla mahdollisen teollisuusvakoilun vuoksi. Nokia-yhtymän viestintäjohtaja Aulis Natsi kertoi viestimille, että vakoiluepäilykset heräsivät Nokian kaupungissa...

Close