Kategoriat
Kotimaa

Nokia epäilee Nokiaa teollisuusvakoilusta

Matkapuhelinvalmistaja Nokia uhkaa Nokian kaupunkia oikeustoimilla mahdollisen teollisuusvakoilun vuoksi.
Nokia-yhtymän viestintäjohtaja Aulis Natsi kertoi viestimille, että vakoiluepäilykset heräsivät Nokian kaupungissa tapahtuneen vesijohtoveden saastumisen myötä.
”Nokian tutkimus- ja kehitysosasto on jo vuosia tutkinut erilaisia menetelmiä paskan syöttämiseksi ihmisille maksua vastaan. Tuntuu vaikealta uskoa, että kyseessä olisi silkka yhteensattuma”, Natsi totesi.

13 vastausta aiheeseen “Nokia epäilee Nokiaa teollisuusvakoilusta”

”Jotain tämänsuuntaista minä arvelinkin”, kommentoi norsunluutornistaan tavoitettu O-P Kallasvuo ja jatkoi: ”Paskanmaku oli suussa jo toista viikkoa eikä pelkästään kohta julkistettavan uuden mallisarjamme vuoksi. Onneksi kaapista löytyy vielä Jompen jäljiltä leikattua konjamiinia jolla suun ja vesijohtoverkoston sai huuhdeltua.”

Nokia-yhtymä? Kuulostaa aika vanhanaikaiselta, heti huomaa ettei kyseessä ole oikea uutinen. Se on Nokia-konserni modernisti sanottuna.

Miettinen ja Nieminen suunnitelevat Nokian seuraavat kevätmallistot. Nokian seuraava pääjohtaja Mr.N.N. on julkistanut seuraavien kevätmallistojen suunnittelijat. ”Valitsimme suunnittelijat huolellisen harkinnan jälkeen viime syksynä. Neuvostoliiton presidentti Mikhail Gorbatshov onnitteli meitä onnistuneen valinnan johdosta teleksin välityksellä jo heti seuraavana päivänä.” SSST:n uutisia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Yhtenäiselle Venäjälle yhä lisää ääniä

(KREML) Yhtenäinen Venäjä -puolue saa edelleen uusia ääniä Venäjän toissapäivänä pidetyissä duumanvaaleissa. Alkujaan puolueen äänisaalis oli vajaat 65 prosenttia, mutta...

Close