Kategoriat
Politiikka

Naton pääsihteeri: Suomi yksin päättää, nauraako oudoille nimille

(ITÄ-TIMOR) Naton pääsihteerin Jaap de Hoop Schefferin mukaan Venäjällä ei pidä olla sananvaltaa siinä, naureskellaanko hänen nimelleen Suomessa. de Hoop Scheffer korosti Yleisradiolle maanantaina antamassaan haastattelussa, että suomalaiset tekevät yksin päätöksensä ilman että mikään muu taho pyrkii vaikuttamaan asiaan.
”Venäjän lähetystöneuvos Vladimir Kozinista on heti kärkeen sanottava, että miehen nimi on varsin kuivakka”, summasi pääsihteeri näkemyksiään YLE Uutisille.

”Suurlähettiläs Aleksandr Rumjantsevissa on vähän oikeaa klangia, mutta tässäkin tapauksessa päätös hassulle nimelle nauramisesta on ja täytyy olla ainoastaan suomalaisten oma päätös.”

Pääsihteeri Jaap de Hoop Scheffer vierailee Suomessa tällä viikolla. Tarkoituksena tuolloin on ainakin vierailla Pornaisissa ja keskustella Abdullah Tammen kanssa.

4 vastausta aiheeseen “Naton pääsihteeri: Suomi yksin päättää, nauraako oudoille nimille”

Ei ole liian myöhäistä palauttaa pöydälle myöskään sitä, pitäisikö Saksan entisen ulkoministerin Klaus Kinkelin nimen hassuuden suhteen tehdä joku linjaus.

Nelikätinen ja -jalkainen toimittaja pääsi leikkaukseen
(INNSMOUTH) Nelikätisenä ja -jalkaisena syntynyt toimittaja Latshmi Batna pääsi tiistaina Innsmouthin satamakaupungissa leikkaukseen, jossa käsi- ja jalkaparista poistetaan ylimääräinen toimittaja.
Ylimääräinen toimittaja on niin sanottu ”loiskaksonen”, joka lopetti kehittymisen kohdussa. Osa toimittajan sikiöstä kiinnittyi sitten terveeseen käsi- ja jalkapariin. Loistoimittaja vaikeuttaa isäntänsä elämää kirjoittelemalla sensaatiohakuisia juttuja lehtiin ja syömällä juustonaksuja sängyssä.

Juttua lukiessani tunsin kuinka poliisikomentaja, oikeusneuvos Harras Kyttä,dame Alatuuhonen ja kauppaneuvos Itikka
kokoontuivat astraalihahmoisina luokseni ihmettelemään notta mitä ihmeen nauramista… täytyy lopettaa, porukkaa tuntuu kokoontuvan enemmänkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomalaiset käsikirjoittajat tukilakkoon

(KALLIO) Suomalaiset käsikirjoittajat saattavat mennä tukilakkoon edistääkseen amerikkalaisten kollegoidensa työneuvotteluja. Kulttuuriministeriössä käsikirjoittajaliiton ilmoitusta pidettiin tänään huolestuttavana. Ensimmäisenä tukilakosta kärsisivät hyvän,...

Close