Kategoriat
Kotimaa

Tilanne vauhdilla seinään Helsingissä

Monia ihmisiä edelleen vaarassa
(KOKOOMUS) Hallinnasta täysin karannut tilanne aiheutti vaaraa sivullisille monilla paikkakunnilla. Toistaiseksi ei ole mitään varmuutta siitä, etteikö ihmisiä olisi edelleen vaarassa.
Tilanne karkasi käsistä, kun sitä ohjannut hallituspuolue huomasi kiihdyttäneensä vaalilupauksensa reilusti omien ohjauskykyjen ulottumattomiin. Puolue joutui yllättäen väistämään vasemmalta tulleita syytöksiä ja joutui tällöin sivuttaisluisuun. Puolue hätääntyi ja yritti yhdessä muiden hallitusvastuussa olleiden kanssa oikaista tilanteen pakkolailla, joka rajoittaisi työntekijöiden liikkumavaraa. Pian täysin hallinnasta karannut tilanne törmäsi seinään.
Poliisilla ei toistaiseksi ole tietoa siitä, oliko suurpääomalla osuutta tapahtumiin.

7 vastausta aiheeseen “Tilanne vauhdilla seinään Helsingissä”

Hahaa, eka. Suosittelemme populistisille hallituspuolueille nastarenkaita ja muuta kivaa talvisälää. Talvella kannattaisi myös suosia ”takavetoisia” teemoja, kuten parisuhdelakeja tms.

Työmarkkinaosapuolethan sopi poikkeuksellisesti talvinopeusrejoitukset prosenttipohjaisina ja hallituksen kyky käsittää enemmän kuin yhden merkin sisältäviä mittavia viestejä on, kuten tiedämme olematon.
Seuraukset on katastrofaalisia. Mihin viedään hoidettavaksi seinääntörmäyksessä loukkaantuneet?
Nokkaansa ottanut Katainen esimerkiksi on ongelma mille tahansa hoitoyksikölle.
Onneksi hallituksella on käytössään oma jetti jolla voi ainakin liidellä todellisuuden yläpuolella sen aikaa kun muut kantavat vastuun.

Kokoomuksen lupailemat tuntuvat palkankorotukset ovat piilososialismia. Niissä raha jaetaan työläisille omistavan luokan sijaan. Katainen on sympaattinen mies, jolla on sydän paikallaan.
Odotamme hartaasti inflaation nousevan, jotta velkaantuneiden asema helpottuu.
Olkoon markkinavoimat kanssasi!

Joo, ihan hauska juttu taas… mutta vitsi alkaa väljähtyä – etenkin kun puheet ”ylimitoitetuista vaalilupauksista” ovat oikeasti vain opposition säälittäviä pisteidenkeruuyrityksiä. Tahtomatta erityisesti käynnistää täällä mitään sen vakavampaa poliittista keskustelua totean vain, että oikeastihan Jyrki-boy & co. ovat tehneet juuri sen, mitä lupasivatkin. Ylimitoitettuja lupauksia ja odotuksia on ollut ihan muilla tahoilla.

Edellä mainitut kommentit todistivat jälleen, ettei kokoomuksen kannattajilla ole kykyä itseironiaan, eivätkä he ymmärrä hyvää huumoria. ”provosoivasti naurellen”

Onhan toki niin että kirjoittajalla on korvat, muttä kyl maar siäl väliski olis hyvä jottai olla.
Huumori ko pakkaa olee älylaji, ja se mitä kokomustat luulee humoriksi ( ittekehu, isottelu isompien selän takaa, ja veetuilu)harvoin sitä on.
Keskiverto kokomustalainen saa palkkaa joltain jolla on rahaa, ja elää illuusiossa että myös hän kuuluu omistavaan luokkaan.
Näin hän saa täyttymyksensä koska kuvittelee että on joku jota paremmaksi itsensä tuntea.
Kokomustalainen on maailman helpoimmin kusetettava.Se esimerkiksi ostaa ”katumaasturin” jossa ei ole yhtään ominaisuutta millä se jotain tekisi. Se luulee että citymaasturi toimii ikäänkuin finnienpoistoaineena, siitä räkätinpennusta tuleepi komea, se rupeaa saamaan, ja sille kasvaa lihakset, rintakarvoista puhumattakaan.
Surullista on että kokomustalainen on uskossaan jopa Johan Hussia vahvempi, johtuen juuri siitä että sillä on korvat.
Eikä juurikaan muuta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Naton pääsihteeri: Suomi yksin päättää, nauraako oudoille nimille

(ITÄ-TIMOR) Naton pääsihteerin Jaap de Hoop Schefferin mukaan Venäjällä ei pidä olla sananvaltaa siinä, naureskellaanko hänen nimelleen Suomessa. de Hoop...

Close