Kategoriat
Video

Noin seitsemän uutiset perjantaina 26.10.2007

21 vastausta aiheeseen “Noin seitsemän uutiset perjantaina 26.10.2007”

En tiedä saako näissä kommenteissa puhua vakavia, mutta otan riskin ja teen niin.
Nämä ”Noin seitsemän uutiset” olisivat minusta kirosanan paljon parempia, jos ne tehtäisiin enemmän oikeiden uutisten malliin. Kunnolliset lavasteet, lukijalle kravatti kaulaan ja sävy vakavammaksi. Nyt iskuviivojen teho heikkenee huomattavasti yleisen pelleilyn ja mukahauskuuden myötä. Näyttelijän pitäisi näytellä uutistenlukijaa eikä hauskaa.
Vai onko olemassa riski, että joku sekoittaisi nämä oikeisiin uutisiin?

Niin… Sama asia kävi mm. Hytöselle ja Jyrki Lehtolalle. Dobermannista tuli sukkaa pureva terrieri. Videot ovat todella heikkotasoista teiniviihdettä. Kuten muutkin kommetoijat ovat todenneet, harjoitelkaa sketsikimaraanne kotipiirissä ja jatkakaa samaa korkeaa tasoa kirjoitustenne suhteen. Taidan pitää pitkän paussin sivujenne lukemisen/tukemisen suhteen.

..hienoa!! Nyt te jo moderoitte videoita koskevan kritiikin pois. Laadukasta ja rakentavaa toimintaa. Kuten muutkin ovat jo äänekkäästi vaatineet: ala-arvoiset videot pois ja hyvät kirjoitukset takaisin. Laittakaa vaikka linkki Youtuben sivulle, jotta tämä pompöösi tyhjännaurattaja pääsee pätemään uutistoimittajana…

Sen verran rohkenen kommentoida, että ei kannata vajota perussuomalaiseen sketsirakenteeseen, jossa tiettyä vitsiä toistetaan yhä uudestaan ja uudestaan. Se on hauskaa esim. minusta, muttei kenestäkään joka oikeasti ymmärtää huumorin päälle.

Lopettakaa näitten paskojen videoiden teko ja tehkää wanhaa hyvää lehtisettiä. Nuo noin puolihauskat uutiset alkaa olla niin vitun tylsiä että Tommy Tabermankin innostuu. Ennen te rokkasitte, rokatkaa taas!

Ei näissä tv-uutisissa minusta suuremmin vikaa ole, mitä nyt tuo tarpeeton toiston toisto voitaisiin jättää jo. Olen jopa kerran hörähtänyt ääneen katsoessani näitä Extralla. Minun rektaalialueellani lepää kuitenkin hyytävä pelko siitä, että Suomen ja Intternettien paras sanomalehti on jäämässä E-kanavan rautakoron ja Juutuubin teräsesiripun väliin puristuksiin niin ettei sitä enää tällainen jonokansalainen näe lukea. Postiluukkuni ei ole kolahtanut päiväkausiin…nyyh.

Lehden linjaukset herättävät äänekästä muminaa. Ainahan muutos, hyvä tahi huono sen herättää. Pomoni mukaan kuitenkin ainoa pysyvä asia on muutos. Sitä ei pidä vastustaa vaan hallita.
Toivon joululahjaksi Lehden siirtymistä Dada-henkisiin tanssivan journalismin menetelmiin. August.8. voisi lukea novelleja Kolmen Setän Aukiolla, Oskari Perkele taas levittää siipensä kuin lahna ja kääntää tunkiota riettain mielin. Ja Ollilan painava sana uppoaisi kuin eno.
”Dada on aurinko, dada on muna. Dada on poliisi monistettuna” -Huelsenbeck

Minusta Lehden kuuluisi tuoda asiansa ja asiattomuutensa ja tissit julki kirjoittamalla kantaaottavia lauluja ja tarjoamalla niitä vaikkapa eri poliittisten puolueiden ja Vatikaanin käyttöön, sekä lähtemällä kesä-, syksy-, talvi- ja kevätkiertueelle PMMP:n kanssa.

Uutistenlukija vaihtoon. Tilalle joko osaava näyttelijä tai mieluummin Urpo Martikainen. Jopa 72% asetelman potentiaalisesta hupiarvosta kiteytyy ”vakavasti otettavan” ja absurdin leikkauspisteessä, ja nyt ”vakavasti otettavaa” ei ole ollenkaan. Se energiamäärä joka on jouduttu uhraamaan tähän on aivan kohtuuton. Jos haluaisin nähdä tahatonta komiikkaa, voisin mennä eduskunnan lehtereille tai harjaantumiskouluun seuraamaan räpiköintiä. On kohtuutonta pakottaa minut väkivalloin katsomaan tälläistä roskaa.

Takaisin tekstimediaksi, mars mars. Onko Lehdessäkin joku propellipipoinsinööri päässyt ”visioimaan” sillä seurauksella että sisällöstä on tullut täyttä huttua?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Noin seitsemän uutiset torstaina 25.10.2007

Close