Kategoriat
Ulkomaat

Siionin viisaiden suunnitelmista lisätodisteita

(BASEL) Maailman kaiken pahuuden taustalla olevista Siionin viisaista on löydetty lisätodisteita, kertoo amerikkalaislehti Dearborn Independent. Lehden tietojen mukaan tutkijat ovat löytäneet Sveitsin Baselista arkistodokumentteja, joista paljastuu lisää maailmanlaajuisen salaliiton suunnitelmia.
”Meillä on tässä paperinippu, joka asiantuntijoiden mukaan sisältää niin Siionin viisaiden kokouskutsun, Siionin viisaiden esityslistan kuin Siionin viisaiden lisäpöytäkirjankin”, riemuitsee tutkija Henry Ford-Focus.
Dokumenttien mukaan sionistinen salaliitto on jo 1800-luvun lopulla tehnyt päätökset mm. nu-metalin noususta, Paris Hiltonista, kampaviinereistä sekä kokoomusnuorista. Kaikkia viittauksia ei ole vielä ehditty selvittää.
”Esimerkiksi tässä Siionin viisaiden post-it-tarraksi kutsutussa dokumentissa on kryptinen merkintä ’perkeleen Abram taas vartin myöhässä’, mikä saattaa ehkä olla viittaus kesän 2006 Libanonin sotaan”, pohtii Ford-Focus.
Arkistoista uskotaan paljastuvan vielä mm. salatut Siionin kirjaviisaiden pöytäkirjat sekä Siionin näsäviisaiden kootut puujalkavitsit, joista jälkimmäistä käytetään Lehden tyylikirjana.

17 vastausta aiheeseen “Siionin viisaiden suunnitelmista lisätodisteita”

Miksi kukaan ei puhu Siionin Viisaista Virsistä tai Siionin Viisaiden Laulukirjasta? Nuo kaksi ovat vielä vaarallisempia teoksia kuin mitä Siionin Viisaiden Kannel tai Siionin Vitsit 2007.

Internet on Siionin viisaiden salajuoni, sen keksijä Bill Gates päärahoittaja ja Sinenmaa suurin profeetta mitä maa on päällään kantanut.

Kuitenkin erehtyivät päätöksessään kokoomusnuorista ja kampaviinereistä alentamalla näin kampaviinereiden arvoa aamiaispullana.

Eikös Paris Hilton kuitenkin ole pahuuden luojien sijaan vitunmoisen känni-idiotismin valtijoiden luomus?

Puilla on Gandalf Erivärisen myöntämä laillinen yksinoikeus syihin.

Kannattanee lukea, mitä Sergei Nilus julkaisi aiheesta.
Sergei Stolypin ehti niinikään muodostaa oman mielipiteensä.
Mutheivi77uvähäxvälii, joku pissalauri Kappahlin paidassa ei oikeesti oo mitäähei hevii, 94% suomalaisista onniinku oikeesti tosi väärässä, mummummini mukaan lukien (kuuntelee hevi-Taavitsaista)
Lohduttavaa on kuitenkin huomata, että Manowar ei sittenkään ollut pa5k1nta, mitä tähän lokeroon on väkipakolla ajettu!

Kannattanee lukea, mitä Sergei Nilus julkaisi aiheesta.
Sergei Stolypin ehti niinikään muodostaa oman mielipiteensä.
Mutheivi77uvähäxvälii, mämikäänsergeioo, ja joku pissalauri Kappahlin paidassa ei oikeesti oo mitäähei hevii, 94% suomalaisista onniinku oikeesti tosi väärässä, mummummini mukaan lukien (kuuntelee hevi-Taavitsaista)
Lohduttavaa on kuitenkin huomata, että Manowar ei sittenkään ollut pa5k1nta, mitä tähän lokeroon on väkipakolla ajettu!

Ei, on vain Siionin epäviisaat. Heidän salajuoniinsa kuului mm. Hitlerin reputtaminen Wienin kuvataideakatemian pääsykokeissa.

Mutta… Eikö tämä ole poliittisesti epäkorrektia? Että vallan tällä lailla…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lounais-Sipoon pakkotyhjennys alkoi

(VÄSTERKULLA) Helsinkiläiset vapaaehtoisjoukot ovat aloittaneet Lounais-Sipoon pakkotyhjennyksen alkuperäisasukkaista, kertovat silminnäkijät. Alue liitettiin aiemmin tänään hallituksen päätöksellä osaksi Helsinkiä. Lehden saamien...

Close