Kategoriat
Sähkeet

Lounais-Sipoon pakkotyhjennys alkoi

(VÄSTERKULLA) Helsinkiläiset vapaaehtoisjoukot ovat aloittaneet Lounais-Sipoon pakkotyhjennyksen alkuperäisasukkaista, kertovat silminnäkijät. Alue liitettiin aiemmin tänään hallituksen päätöksellä osaksi Helsinkiä.
Lehden saamien tietojen mukaan noin iltakuuden aikaan helsinkiläiset eliittiosastot ”Töölö” ja ”Punavuori” ylittivät entisen Sipoon rajan ja ryhtyivät evakuoimaan liitetyn alueen asukkaita. Heitä on kuljetettu tynkä-Sipooseen varta vasten takavarikoiduilla HKL:n busseilla.

”Hier gibt es nicht zu sehen! Aus!”
komensi paikallisjoukkojen edustaja tiesulun takaa.
Karkotettujen kohtalo on murheellinen. ”Kaik on mänt. Sin jäivät muin kaik; talot ja pellot”, valitteli evakkoreessä istuva Sven.

20 vastausta aiheeseen “Lounais-Sipoon pakkotyhjennys alkoi”

Sipoo on kuulemma lähestynyt Helsingin ympäryskuntia tavoitteenaan aloittaa kattava kauppasaarto. Stadilaisia yritys naurattaa, koska eihän kehäkolmosen ulkopuolella oo kun landee ja skutsii, mutta muutaman viikon kuluessa seiska-lehdellä persettään pyyhkivää metropoliittaakin alkanee harmittaa

Viimeisten tietojen mukaan kaikkia lounaissipoolaisia on vaadittu pitämään rinnassaan keltaista tähteä. Tämä ”helpottaa evakuoinnin sujumista rauhallisesti ja on puhtaasti vain turvallisuustoimenpide”, toteaa Helsingin Puolisotilaallisten joukkojen Oberhauptführer sulkiessaan sipoolaisia tavarajunaan.

Tässä uutisessa satiirisesti verrattiin keskenään Helsingin ja Sipoon aluemuutosta ja Karjalan evakuointia toisessa maailmansodassa.

Lounais-Sipoon jälkeen Helsingillä ei ole muita aluevaatimuksia…

denotes a verbal or textual expression of opinion or general thought. usu. a reply to a direct or indirect inquiry.sanoo:

Argh, astuin miinaan.

Onko tietoa, onko Helsingin ja Lahden välillä jo tehty etupiirijakoa koskeva salainen lisäpöytäkirja?

14: On jo olemassa, tunnettaan sisäpiireissä nimellä Kanerva-sopimus; Ike oli pääarkkitehtinä vähempiarvoisten ja maa-alueiden jaosta sovittiin. Ensinmainitut siirretään leireille ja jälkimmäinen hyötykäyttöön. Sopimus tunnettaan myös nimellä Final Solution.
Kristallnachtia odotellessa…

Helsinki jatkaa Suomineidon peräaukkona olemista.
Uusi Pukama ei muuta mitään.

Sipoolaisille on annettu ”lopulliseksi ratkaisuksi” jo tutuksi muodostunut ”ensin suihkuun, sitten uuniin” -leirilöinti.

Uutinen olisi hauska jos talvisota-, natsi-, kommari-, evakko-, karjala-, iso paha itänaapuri-, toinen maailmansota- ja Tali-Ihantala-kortteja ei olis käytetty heti kansalaiskeskustelun alkaessa. Nyt se on vain vanhan toistoa.

Onko korttipakassa sitten enää muita kortteja kuin Kongon mandrillin kuvalla varustetut ässät? Niitä ei ihan heppoisin perustein käytetäkään. Muistetaan vaan taistella rauhan puolesta niinkuin Lenin ja setä Ho-Tsi-Minh.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Manne-tv:n nimi muuttuu

(HUUMORIN HAUTAUSMAA) Yle aikoo vaihtaa kohua herättäneen viihdeohjelmansa Manne-tv:n nimen. Yhtiön mukaan nimenmuutos tekee ohjelmasta samalla hauskan, oivaltavan sekä suvaitsevaisuutta...

Close