Kategoriat
Sähkeet

Suomalaisen jääkiekon kriisisähkeet maanantaiksi

Jääkiekko kriisissä – Suomalainen jääkiekko on kriisissä, arvioivat lajin kotimaiset asiantuntijat. Kriisin näkyvin esimerkki on heidän mukaansa se, että SM-liigasta virtaa vuosi vuodelta yhä enemmän pelaajia Pohjois-Amerikan NHL:ään. ”Suomi menettää jatkuvasti yhä enemmän parhaita kykyjään rapakon taakse”, valittaa kiekkotoimittaja Petri Uhka.
Jääkiekko kriisissä – Suomalainen jääkiekko on kriisissä, arvioivat lajin kotimaiset asiantuntijat. Kriisin näkyvin esimerkki on heidän mukaansa se, etteivät suomalaiskiekkoilijat menestyneet vuotuisessa NHL:n draft-tilaisuudessa. ”Suomi ei menetä jatkuvasti yhä enemmän parhaita kykyjään rapakon taakse”, valittaa kiekkotoimittaja Petri Uhka.
Jääkiekko kriisissä – Suomalainen jääkiekko on kriisissä, arvioivat lajin kotimaiset asiantuntijat. Kriisin näkyvin esimerkki on heidän mukaansa se, että he kirjoittavat jatkuvasti enemmän suomalaisen jääkiekon kriisistä. ”Suomalainen jääkiekko on kriisissä”, analysoi kiekkotoimittaja Petri Uhka.

8 vastausta aiheeseen “Suomalaisen jääkiekon kriisisähkeet maanantaiksi”

”Suomalaisen jääkiekon alennustila johtuu ainakin kansainvaelluksista, aristokratian degeneroitumisesta, orjuudesta, ilmastonmuutoksesta, ryöstöviljelystä, epätasaisesta tulonjaosta, teknologisen kehityksen pysähtymisestä, valtion desentralisaatiosta, korruptiosta ja lyijystä vesijohdoissa”, uskoo Juhani ”Isä Aurinkokuningas” Tamminen.

Ruma ja läski kesätoimittaja on laitettu näköjään juhannuksen tienoolla töihin. Käyttää vaan Elokuun tunnuksia, koska admin ei osaa luoda uusia.

Jääkiekko kriisissä – Suomalainen jääkiekko on kriisissä, arvioivat lajin kotimaiset asiantuntijat. Kriisin näkyvin esimerkki on heidän mukaansa se, että tämän vuoden MM-kisoista saimme vain hopeaa. Edellis vuoden MM-pronssi ja olympiahopea lähentelee jo häpeätilaa. Toivottavasti selvittäisimme kriisitilan mahdollisimman nopeasti ja jo Kanadan MM-kisoissa taistelisimme meille niin tutuista 5. tai 7. sijasta.

Ainakin suomalaisen jääkiekon kommentointi on kriisissä. Auttaisiko kesäliigan perustaminen? Yleisurheilun ja sen kommentoinnin suhteen tilanne on sen sijaan normaali.

Jääkiekkoilijoiden ja formulakuskien muuttaminen ulkomaille on selkeä signaali nykyisen verotuksen kansainvälisesti heikosta kilpailukyvystä. Kiekkoilijan ei kannataa enää luistella korkeaveroisessa Suomessa, vaan suunnata edullisempiin maihin. Jos nykymeno jatkuu, eikä yritys/yhteisöverotus höllene, myös liigaseurat suuntaavat alemman verotuksen ja halvemman työvoiman perässä Kiinaan.

Suomalaisessa jääkiekossa ”luistelun lisääminen” on vähentynyt, mutta Petteri ”Jumala” Sihvosen oikeamielisen tulkinnan mukaisesti se kertoo vain hyökkäyspelinopeuden ja pelin virtauksien hallitsemattomuudesta. Toinen tulkinta on se, että ”kiakkoo ei ajeta tarpeeks maalille”, mutta tämä taas on selitettävissä Raimo Helmisellä ja Timo Jutilalla.
Ihan eri asia on se, että suomalainen jalkapallo on kriisissä, koska suomalainen jalkapallo on kriisissä.

Jääkiekko on junttien laji, joka tulisi lopettaa.
Kaikki jääkiekkoa harrastavat tulisi myös teloittaa.
Vitun juntit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomalaismies hakattiin juhannuksena Saksassa

(ZWICKAU) Saksassa matkaillut suomalaismies joutui juhannuspäivänä törkeän pahoinpitelyn uhriksi. Nuorehko mieshenkilö piestiin Zwickaussa alkuillasta, ja hän joutui hakkaamisen seurauksena sairaalaan...

Close