Kategoriat
Seksivau

Matti ja Merikukka eroavat!

(KULTARANTA) Alkukesän kohupari, pääministeri Matti Vanhanen ja kansanedustaja Merikukka Forsius eroavat toisistaan, kertovat luotettavat lähteet Lehdelle.
Kohuparin tuttavien mukaan Matti ja Merikukka eroavat etenkin siinä, että toinen heistä on biologisesti mies ja toinen puolestaan nainen.
”Lisäksi he eroavat mm. iän, pituuden, painon, hiusten värin, silmien värin, näöntarkkuuden ja kuulon suhteen”, ystävät paljastavat.
Lehti on saanut lisäksi vihjeitä siitä, että vessapaperia voi käyttää perseen pyyhkimiseen. Kohutiedoille ei ole vielä saatu vahvistusta.

13 vastausta aiheeseen “Matti ja Merikukka eroavat!”

Lehti puhuttaa maailmalla
Suomen Pahkasiaksi haukutun Lehden uusin artikkeli puhuttaa maailmalla. Lehden uusin artikkeli on asiantuntijoiden mukaan suorastaan nerokas. Asiantuntijat ovatkin sanoneet Lehden kirjoittaneen vihdoinkin luettavan jutun ja tästä lähin Lehti voidaankin tilata myös kriitikoiden norsunluutorniin.
Sen sijaan suuri yleisö on kauhistunut. Uusinta juttua pidetään huonoinpana aikoihin ja pörssissä pelätäänkin osakkeiden arvon laskevan useita kymmeniä prosentteja. ”Myykää” oli pörssimeklarin lyhyt ja ytimekäs neuvo kysyjille.
Lehden uusinta artikkelia kommentoi myös Pena ostarin kulmalla: ”Täyttä paskaa”. Myös Siwan myyjä oli samoilla linjoilla ”Meinasin tukehtua aamukahviini kun luin uusimman artikkelin. Näin huonoa Lehteä en ole lukenut sitten Director’s Cutin, jonka seurauksena olin allapäin kokonaisen viikon. Pelkäänkin, että tämä uusin vie minut pahaan masennukseen”. Yleinen mielipide ostarilla olikin, että Lehden toimituksen pitäisi pikimmiten valmistella kriisiavun antamista järkyttyneille lukijoille.

Hyvä, että uutisoidaan näistäkin. Ehtii Ike vetää henkeä.
Hyvällä säällä viriili mies ehtii juhannuksen aikana vetää helposti toistakymmentäkin henkeä.

JYVÄSKYLÄT! Suuret ja kumpuilevat, Suomen kesäyössä valkoisina hohtavat.

Iltalehden iloisten uutisten -palstalla oli tällainen uutinen tänään: ”Juhannuksena alkaa kesäloma ja lähdetään kaverien kanssa viikoksi huoriin Tallinnaan. Kivaa! Viime reissulla tarttunut klamydiakin ehti sopivasti parantua.”

Iltapäivälehdet osallistuvat kiitettävästi kierrätystaloisiin. Parin vuoden lööppisapluuna menee täydestä ja luonnonvarat säästyvät: ”Matti ja Mer** eroavat”. Nämä parin viikon teiniheilastelut ei minua paljon kosketa.
Sen sijaan liikutuin kyynellin, kun kuulin pitkäaikaisten läheisten ystävieni, Saimaan Aalloilla aikanaan esiintyneiden Matti-sedän ja Musti-koiran teiden eronneen.
Haluan vielä heidän lämpimälle muistolleen laulaa tunnarin Päkä-Pekan hanurisäestyksellä:
”Hei kaikki mukaan, ei pois jää kukaan, Musti-koira kun käy seikkailuun. Ja avuks varmaan hän ottaa lampaan, tuon Päkä-Pekan, niin rohkean!”
Kiitos.

Vihreä kehottaa ihmisiä lopettamaan hengityksen, koska
se aiheuttaa kasvihuonepäästöjä eli hiilidioksidia.
Mikäli haluat jatkaa hengitystä tulee sinun maksaa hengitys maksua, joka suhteutetaan painon mukaan.
Juhannuksena on muutenkin hyvä lopettaa hengitys,
ainakin vedessä eli veden alla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kanerva suuntaa seuraavaksi Ranskaan

(AC MADIRAN) Suomen ulkoministerin Ilkka Kanervan seuraava ulkomaanmatka suuntautuu Ranskaan, ilmoitti ministeriö myöhään sunnuntai-iltana. Matkalla ei ilmoituksen mukaan ole mitään...

Close