Kategoriat
Kotimaa Ulkomaat

Kanerva suuntaa seuraavaksi Ranskaan

(AC MADIRAN) Suomen ulkoministerin Ilkka Kanervan seuraava ulkomaanmatka suuntautuu Ranskaan, ilmoitti ministeriö myöhään sunnuntai-iltana. Matkalla ei ilmoituksen mukaan ole mitään tekemistä sen kanssa, että sosialistipoliitikko ja entinen presidenttiehdokas Segolene Royal kertoi samana päivänä eroavansa miehestään.
”Ei niin mitään tekemistä”, ministeriö vahvisti. Vierailun syyksi kerrottiin huoli Suomen ja Ranskan suhteiden kehittymisestä. Maiden johtajat eivät ole tavanneet huipputasolla sitten kun viimeksi ja sillä välin ranskalaiset ovat esimerkiksi tavanneet useampia kertoja aakkosia ja juoda pastista.
Viilentyneiden välien syyksi on uumoiltu mm. demareita ja sosiaalidemokraatteja sekä biorytmejä. Ministeriö vakuuttaa, ettei vierailulla ole mitään tekemistä Royalin muuttuneen siviilisäädyn kanssa.
”Ei niin mitään tekemistä”, ministeriö inttää. Myöskään Laurikaisen Hannulla Puumalassa ei ole mitään tekemistä. Tylsää on muillakin.

9 vastausta aiheeseen “Kanerva suuntaa seuraavaksi Ranskaan”

Jaos olisin niin TISSIT! Ja ike ja jnd.. Julia! Arvon mekin ansaitsemme…la la lalla la

Tässä hiljattain vietettiin juhlia suomalaiselle demokratialle, kun sekä eduskunta että naisten äänioikeus täytti 100 vuotta. Maailmanlaajuisesti merkittävän suuri naiskansanedustajien osuus ilahduttaa monia. Muistelen erityisesti Ilkka Kanervan sekä Hjallis Harkimon nyökytellen tukeaan puheille, jossa toivottiin, että jatkossakin eduskunnassa olisi runsaasti nuoria naisia.
Ja mielellään uusia ja nättejä, nykyiset kun alkaa olla tsekattu jo ensimmäisen kevään aikana.

”Siis tietyissä oloissa, kyllähän mä sosialistiakin voin panna, vaikka kivempaahan se on ollu näiden konservatiivinaisten kanssa”, hahmotteli ulkopoliittisia navanalustuksia ulkoministeri Ilkka Kanerva, vaikka siihen aikaan yöstä ja siinä nousuhumalassa ei olisi enää pitänytkään.

Angela??? Samalla logiikalla Margaret Thatcher! Hänkin on siellä päin.

Vigdis Finnbogadottir ja Elisabet I. Kyllä Ilkka jaksaa! Sauli tulee jatkuvasti, mutta reisille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Apinoiden kieli luultua kehittyneempää

Useilla lajeilla oma varoitusääni David Attenboroughlle. (MIKKELI) Useiden apinalajien kommunikaatio on huomattavasti luultua kehittyneempää. Eteläamerikkalaiset tutkijat ovat vast´ikään havainneet, että...

Close