Kategoriat
Kotimaa

Idiotismi saatetaan kieltää festarialueilla

(RAUM) Pelastusviranomaiset ovat valmiita kieltämään vitunmoisen känni-idiotismin festarialueiden telttakylissä, kertovat luotettavat lähteet Lehdelle.
Hankkeen syynä ovat vitunmoisen känni-idiotismin aiheuttamat kuolemat Raumanmeren juhannusjuhlilla. Viranomaisten valtuudet mahdollistavat jo nykyisellään vitunmoisen känni-idiotismin kitkemisen, mutta toimeen ei ole tartuttu, koska vitunmoisen känni-idiotismin pysymistä edes jonkinlaisissa inhimillisesti ymmärrettävissä mitoissa on pidetty liki itsestäänselvyytenä.
”Ei ole käynyt mielessäkään että tällainen känni-idiotismi olisi edes mahdollista. De mortuis nihili nisi bene, totta kai, mutta vittu joku raja nyt hei oike-as-ti”, katsoo sisäministeri Anne Holmlund.
Lisäksi viranomaiset suunnittelevat jakoavaimien kieltämistä.

17 vastausta aiheeseen “Idiotismi saatetaan kieltää festarialueilla”

Ehdotan vanhojen ihmisten kieltämistä. Niillä on ollut tapana kuolla viimepäivillään.

Myydään kupolitelttagrilli tarpeettomana. Myydään myös kullattu sipulikupoliteltta, olin viime yönä tukehtua viereisestä makuupussista levinneeseen metaaniin. Kiinnostuneet, ottakaa yhteyttä tämän lehden takasivulla olevaan osoitteeseen.

Mielestäni tällaisen känni-idiotismin kieltäminen olisi luonnonvastaista. Juhannuksena Raumalla tapahtuneessa on kyse luonnon itsensä tekemästä valinnasta. Kyseisillä känni-idiooteilla ei vain ollut älyllisiä edellytyksiä elää pitempään.

Jassoo, minun mielestäni tässä taitaa olla kyse vain evoluution puuttumisesta asiaan.

Mielestäni tämä juttu ei ollu läheskään yhtä hauska kuin RMJ:n oma tiedote: ”Kaksi muuta vainajaa löytyivät pienestä kupoliteltasta, jossa oli ollut grilli. Miesten epäillään kuolleen grillissä syntyneeseen häkään.”
Repesin sille armottomasti…

Saihan inttijampat telttailtua oikein viimisen päälle. Senhän tietää tällanen humanistisivarikin, että häkä on huono renki mutta huono isäntä!

Niin on. Harmi vaan ettei sotateltan asukeille käy useammin, kuten RMJ:n telttailijoille.

Raumanmerellä ei kyllä oikeasti kuollut yhtään ihmistä. Kyseessä oli vain tilanne, jossa evoluutio rankkasi joukostaan muutaman tyhmimmistä apinaeläimistä, jotta nämä eivät pääsisi jatkamaan sukuaan ja vahingoittamaan omalla perimällään koko eläinkunnan menestystä.

Teltan asukkaat keksivät, yllätys yllätys, kaasukammion. Harmittavasti samalla myös häkäpönttöteltan kehitystyö loppui TEKESin vedettyä rahoituksensa pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Iskelmämusiikin vaikutukset nuoriin huolestuttavat

(LILLHOPPLAX) Useat lastensuojelujärjestöt ja kirkkokunnat ovat huolestuneet iskelmämusiikin mahdollisesti turmiollisista vaikutuksista lapsiin ja nuoriin. Tiistaina julkistamassaan kannanotossa monien tahojen yhteinen...

Close