Kategoriat
Ulkomaat

Pariisi antautui jälleen natseille

Sacre bleu!, toteavat vasemmistointellektuellit
(PARIISI) Muutamia viikkoja jatkuneiden puolustustaistelujen jälkeen Ranskan kaupungit antautuivat eilen fasisteille. Oikeisto on jo ilmoittanut ensi töikseen ryhtyvänsä Nicolas Sarkozyn johdolla miehittämään tärkeitä sillanpääasemia, esimerkiksi ministeripaikkoja.
Oikeiston voittoa uumoiltiin jo sunnuntaipäivän mittaan. Sarkozyn panssariosastot työntyivät aina Englannin kanaalin rannalle saakka. Tämän teki mahdolliseksi Ardennien puolustuksen liki täydellinen laiminlyönti: vasemmiston Segolene Royal keskittyi etenkin kampanjansa loppumetreillä lähinnä kritisoimaan Sarkozyn toimia sisäministerinä ja aikomuksia pidentää työviikkoa.

Hipit:
Mon dieu!

Sarkozy on ollut vaitonainen tulevaisuudensuunnitelmistaan. Ranskan poliittisissa piireissä ollaan kuitenkin melko varmoja siitä, että hän aikoo seuraavaksi nimittää eteläranskaan itselleen uskollisen hallituksen, pyrkiä myös Venäjän presidentiksi ja pommittaa Englantia. Ainakin Yhdysvallat on jo virallisesti onnitellut Sarkozya ja toivonut maiden suhteiden lämpenevän uuden poliittisen suunnan myötä.
Myös Sarkozyn puolue Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei (UMP) sai politiikastaan kiitosta monilta konservatiivisilta lehdiltä. Ranskan suhteissa etenkin yhdysvaltoihin odotetaan koittavan entisestä täysin erilaisen politiikan. Ranskan uskotaan laajalti myös aloittavan jälleen väärärotuisten luovutukset ulkomaille, kunhan sopiva vastaanottajamaa löytyy.

7 vastausta aiheeseen “Pariisi antautui jälleen natseille”

Repesin sisäisesti, hyvä läppä kirotusvheirheistä hulimatta. Sieg bonjour!

Suomen liittymistä tähän Uuden Euroopan yhteisöön vaikeuttaa maassamme yhä ratkaisematta oleva juukalaiskysymys. Maassamme asuu 6034 juukalaista (31.12.2005, lähde: väestörekisterikeskus) jotka aggressiivisena rotuna muodostavat rasitteeen maamme liittolaissuhteille. Näistä juukalaisista tunnetuimpana voidaan mainita Joensuun Elli, jonka kynästä on lähtöisin mm. Kommunistinen manifesti ja Pääoma, molemmat vaarallisiksi luokiteltavia teoksia. Juukalaisten suhteen on pikimmiten päätyttävä lopulliseen ratkaisuun: joko heidät on karkoitettava Madagaskarille tai sitten on turvauduttava radikaaleimpiin keinoihin leiritoiminnan myötä.

Sitten kun Vichyn hallitus on taas herätetty henkiin, pitäisi alkaa vakavasti jo pohtia länsi-Afrikan maiden uudelleen kolonialisoimista. Jalkapallokentillähän se homma jo toimiikin.

Voittonsa jälkeen Sarkozy lähti ”lyhyelle lomalle” Korsikalle. Voiko tästä jotakin ja jos niin tyhjä poissa? Niin kauan kuin Napoleonin maallinen tomumaja lepää suomalaisen graniitin sisällä Pariisin Invalidikirkossa ja apinat jaksavat nauttia päivärahaa Gibraltarilla, olemme turvatut.

Katselin eilen vaalituloksia sukutilani vanhassa päärakennuksessa itkevin sydämin. Tänään ostin patonkikaupasta Royal-suklaapatukan ja nautin sen muistoksesi. Ségolène, sinä ja sinun kauniit… silmäsi…, saivat Gallian kukon nousemaan lähes nuoruutensa voimiin.
Et arvaa kuinka haikeaa on tänä iltana korkata oman tarhan paras champangne, jota olin säästellyt juhliasi varten. Laitan Pariisin varpusen levylautaselle, nostan maljasi, enkä kadu mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Helsingin Sanomat ja Alibi uutisyhteistyöhön

(JÄMSÄ) Suomen ainoa sanomalehti Helsingin Sanomat ja paljastavista rikosuutisistaan tunnettu aikakauslehti Alibi tiivistävät yhteistyötään. Erityisesti rikosuutisten saralla vähitellen tämän vuoden...

Close