Kategoriat
Kotimaa

Makasiinimellakan oikeuskäsittely alkoi

(HELSINKI) Toissavappuisen poliisiyhteenoton oikeuskäsittely alkoi tänään Helsingin käräjäoikeudessa. Syytettynä on kaikkiaan kymmenen henkilöä. Näiden epäillään olevan yksinkertaisesti pahoja.
Erityisen vaarallisen vappuisesta tilanteesta tekivät paikalla olleet käyttövalmiita polttopullot, muistuttaa todistajana kuultu yhtyneiden lehtimedioiden tiedottaja Abu Jihad.
”Kun sanon polttopullot, tarkoitan mitä tahansa pulloja, joiden sisällä oli polttoainetta” Jihad tarkentaa ilmeen värähtämättä. Julkisuudessa paljon kohua herättivät myös muut mellakoijilta takavarikoidut aseet.
”Kun sanon aseet, tarkoitan luonnollisesti colt-merkkistä sytytintä ja risukimppua”, tarkentaa Jihad ääni värähtäen. Tilannetta rauhoittamaan ehdittiin jo lainata venäjän armeijan huippukoulutettu spetsnaz-erikoisyksikkö.
”Kun puhun spetsnaz-yksiköstä, viittaan paloautoon ja korsolaiseen poliisikoiraan” Jihad mumisee.

15 vastausta aiheeseen “Makasiinimellakan oikeuskäsittely alkoi”

Miksi tämäkin lehti on vajonnut ilta=sanomista mielipiteensä muodostavan lukioälykön tasolle? Önnönnöö, voi kauhea, humalaisia idiootteja joutui pätkimään pampulla kun ne estivät palomiesten toimintaa. Asia viedään amnestylle, sieltä tulee päähäntaputtelijoita ja ryhmähaleja.

Stidi hyvä, tutkintavankien selleissä ei ole nettiä, eikä myöskään paperiversiota Lehdestä. Melkein yhtä epäinhimillistä ja sadistista kuin Guantanamo, siis.

Saiskohan ne makasiinit vielä jotenkin pelastettua? Tulee ihan paha olo kun ajattelee sitä että ne aiotaan purkaa…

Se oli katupölyä, uskokaa jo.
Aktivistit polttivat Eduskuntatalon, äänestäkää Perussuomalaisia.

Nämä samat aktivistit muuten polttivat aikoinaan myös Turun. Which was nice!

Lehtihän jopa kampanjoi kirjoittaessaan. Lehden uutisoinnista pitäisi tehdä selvitys jossa sen kirjoittelua verrataan eurooppalaisiin satiirijulkaisuihin.

Helsingin makasiinien poltto oli vasta alku makasiinien vastaisessa taistelussamme! Seuraavaksi tulilinjalle joutuvat Kiuruveden Maxi Makasiini, V8-makasiini sekä YLE:n makasiiniohjelmat.
Ammattimaisen aktivistin tunnistaa aktiivihiilisuodattimella varustetusta kommandopiposta.

Fascistisiat! Vaikka tulisi sataa egee sakkoja, meitä ei voi masentaa! Meitä on vittu yli tusina, jos Niäminen lasketaan mukaan! ANARKIAAA!!!! Fight Club on hyvä leffa, jee jee! Erityisen hieno kohta on se kun Edward Norton lyö Brad Pittia korvaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Pariisi antautui jälleen natseille

Sacre bleu!, toteavat vasemmistointellektuellit (PARIISI) Muutamia viikkoja jatkuneiden puolustustaistelujen jälkeen Ranskan kaupungit antautuivat eilen fasisteille. Oikeisto on jo ilmoittanut ensi...

Close