Kategoriat
Ulkomaat

Tallinnassa juhlittu helevetin tylsästi

(TALLINNA) Venäjän voitonpäivää on virossa vietetty rauhallisesti. Ihmiset ovat tuoneet vittu jotain kukkia pronssisotilan muistomerkille sen uudelle sijaintipaikalle. Satojen ihmisten joukko kokoontui sotilashautausmaalle muistamaan sotaa, mutta tilanne pysyi rauhallisena.
Myös kiistellyn sotilaspatsaan entisellä sijaintipaikalla näyttäytyi venäläistä nuorisoa. Nuoriso peräti kiinnitti aitaan kukkakimppuja ja poistui vielä poliisin ohjeiden mukaan. Yleisesti ottaen Virossa on tapahtunut niinkin rajuja juttuja, kuin että valtion alaisia kotisivuja on häiritty.

5 vastausta aiheeseen “Tallinnassa juhlittu helevetin tylsästi”

Lehti ottaa kirjoittaessaan jopa kantaa. Mielestäni lehden uutisoinnista olisi tehtävä selvitys, jossa lehden uutisiointia verrataan eurooppalaisiin laatusanomalehtiin. Toistan vaatimustani kunnes sitä totellaan, ja jos ei totella, niin pidätän hengitystä Linnan vessassa niin kauan että totellaan.

Lehden kommentit asiassa ovat kyllä olleet linjassa EU:n suun kanssa. Muuten olen sitä mieltä että Molotov-Ribbentrop-sopimus olisi rehabilisoitava, ei olisi meilläkään epäselvää mistä isännän ääni kuuluu.

Nyt on selvitettävä mitä EI pidä selvittää, esim Stasin ja muiden
-myös länsivaltojen vakoilu Suomessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Makasiinimellakan oikeuskäsittely alkoi

(HELSINKI) Toissavappuisen poliisiyhteenoton oikeuskäsittely alkoi tänään Helsingin käräjäoikeudessa. Syytettynä on kaikkiaan kymmenen henkilöä. Näiden epäillään olevan yksinkertaisesti pahoja. Erityisen vaarallisen...

Close