Kategoriat
Politiikka

Kanerva yrittää Ricea kesäkuussa

(HELSINKI) Ulkoministeri Ilkka Kanerva yrittää Yhdysvaltojen ulkoministeri Condoleezza Ricea. Kanerva ilmoitti Yleisradion Lauantaiseura-ohjelmassa, että on jo sopinut tapaamisen Ricen kanssa Washingtoniin 11. kesäkuuta.
Kanerva aikoo kertomansa mukaan lämmitellä Ricea ajankohtaisilla kansainvälisillä kysymyksillä ja Suomen transatlantisilla suhteilla. Tapaaminen sovittiin alustavasti Oslossa kolmisen viikkoa sitten. Tuolloin Kanerva yritti heruttaa Ricelta muun muassa esittelemällä Suomen uuden hallituksen ulkopoliittisia linjauksia.
Kanervan mukaan pikainen kutsu Washingtoniin ei ole näpäytys entiselle ulkoministerille Erkki Tuomiojalle. Tämä ei saanut virkakautensa aikana Yhdysvaltojen korkeimmalta johdolta.

6 vastausta aiheeseen “Kanerva yrittää Ricea kesäkuussa”

Se on tuotaniinniin tuo kondoomi-liisa semmonen miestennielijä kuulkaatten että siinä se jo ilikallaki alakaa puntti väpättämmään ku se alakaa huulijansa lipommaa. Hyvä Suomi!

Kun kanerva (eli Calluna vulgaris) ja riisi (eli Rice eli Oryza sativa) yhtyvät syntyy… naisiin menevä rahvaanomainen tumma riisi.

Ulkoministerin pallista pisteet! Pääsee ampumaan ja käskemään.
Yleensähän nämä tummat keski-ikäiset miestenvihaajat suunnittelevat limonadiautomaatteja (no satuttaahan niissä kätensä, selkä venähtää helposti ja takuuvarmasti juoma kuohuu yli) tai teroittavat rälläkällä pesukoneiden peltien alareunoja. Miesten pyörä ei tankoa tarvitse, mutta kiitos kaiken maailman condoliisojen sellainen niistä löytyy, ja tunnetuin seurauksin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Aatos Erkko huolissaan suomalaisten yleissivistyksestä

Ministeri, omistaja Aatos Erkko on huolissaan suomalaisten heikentyneestä yleissivistyksen tasosta. "Vaikuttaa siltä, että etenkin alle 30-vuotiailla on aika hatarat tiedot...

Close