Kategoriat
Kotimaa

Aatos Erkko huolissaan suomalaisten yleissivistyksestä

Ministeri, omistaja Aatos Erkko on huolissaan suomalaisten heikentyneestä yleissivistyksen tasosta.
”Vaikuttaa siltä, että etenkin alle 30-vuotiailla on aika hatarat tiedot monista asioista. Olen tavannut nuoria, jotka eivät osaa luetella esimerkiksi Black Sabbathin alkuperäisjäsenten nimiä”, Erkko päivittelee.
Erkon mukaan kehnosta yleissivistyksestä on haittaa erityisesti toimittajien ja diplomaattien työssä.
”Yhdistyneessä Euroopassa on tärkeää tuntea yhteinen kulttuuriperintömme. Minua hävettää niiden suomalaisten poliitikkojen puolesta, joilla ei ole mitään näkemystä esimerkiksi ranskalaisen taidepornon perinteestä”, Erkko jylisi pilvenraosta.
Lehden Suomen Gallupilla teettämän tutkimuksen mukaan 82 prosenttia suomalaisista ei osaa sanoa, onko Aatos Erkko sieni vai kala.

11 vastausta aiheeseen “Aatos Erkko huolissaan suomalaisten yleissivistyksestä”

Ihmekkös, tuo kun enään vaan suunnilleen noin parisenkymmentä prosenttia nuorista, osaa hyvin Suomen kielellä.
Johtuu siitä kun ei opetella läksyä ulkoota.

Kuules Erko!
Hyvähän se on sun puhua. Jos mä mulla olis yhtä paljon rahaa kuin sulla, kyllä mäkin voisin jäädä näistä haalarihomista pois ja mennä ooperaan vaikka joka ainut viikolla. Ja voisin lukea Sokratesta ja Balttian maitten historiaa. Mutta kun täytyy tehdä hommia niska limassa, ja sittenkin kaikki menee vuokran maksuun ja Astran uusiin renkaisiin. Hyvä jos saa perjantaimäyriksen.

Vittu homoill on astrat, mää ainakin ajelen bemarilla duuniin ja takas. Mä teen vittu oikeeta palkka työtä niin se on ihan sama mitä aatos Erkko sanoo vittu kultuurista.

olipas hankala saada ollikivistö kirjoitettua oikein. toivottavasti viesti näkyy nyt. eikös se ole se ja sama onko rousku rausku vai kala tatti. mitä toimittaja sellaisella tekee. nykyisin erkkokonsernissakin kirjoitetaan vain maitorauhasista. sama se onko siihen kirjoitettu melonit tai kannut.

Olen tavannut Ozzy Osbournen. Ei sekään osannut luetella Sabbathin alkuperäisjäseniä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Aamulehti: Euroviisut todiste kulttuurien kamppailusta

(MATTIAPUNEN) Tampereella ilmestyvä ilmaisjakelujulkaisu Aamulehti ottaa kantaa Serbian Euroviisuvoittoon. Lehdessä todetaan, että Itä-Euroopan Siionin vanhempien salaliitto on tuhonnut jalon kreikkalaishenkisen...

Close