Kategoriat
Muut lehdet

Aamulehti: Euroviisut todiste kulttuurien kamppailusta

(MATTIAPUNEN) Tampereella ilmestyvä ilmaisjakelujulkaisu Aamulehti ottaa kantaa Serbian Euroviisuvoittoon. Lehdessä todetaan, että Itä-Euroopan Siionin vanhempien salaliitto on tuhonnut jalon kreikkalaishenkisen kulttuuritapahtuman ja tehnyt siitä hopeapukuisten transvestiittien irstailuareenan.
”Suomalaisten järjestämä häikäisevä euroviisushow kalpeni äänestysten alettua huonoksi vitsiksi ellei pelkäksi tragikomediaksi.”
Lehden mukaan jumalattomien öyhöttäjien voitto todistaa, että Samuel P. Huntington oli oikeassa puhuessaan idän ja lännen sivilisaatioiden välisestä törmäyksestä. Aamulehti kehottaakin jokaista oikeamielistä suomalaista tuntemaan kollektiivista vihansekaista häpeää Euroviisujen tuloksesta ja tekemään seppukun.
”Mikäli nykyisen kaltainen meno jatkuu, voisimme yhtä hyvin istua puissa ja heitellä toisiamme ulosteella”, lehti linjaa.

7 vastausta aiheeseen “Aamulehti: Euroviisut todiste kulttuurien kamppailusta”

Ruotsalaisia emme ole, venäläisiksi emme halua, olkaamme siis humalassa!

Jännästi on noissa laatulehtien puheissa esimerkiksi Kreikka, Slovenia ja Unkari sijoitettu Itä-Eurooppaan. Samassa katsantokannassa Armenia ja Georgia ovat Lounais-Aasiaa. Missähän lie Suomen Neuvostotasavalta, Uralillako.

ei olisi halunnut nähdä Ola Salon tissejä Euroviisuissa, mutta näki.sanoo:

Jirille: Euroopan itäraja kulkee linjalla Suomi- Länsi-Saksa – Itävalta – Italia. Kaikki muut wannabee-eurooppalaiset saavat kuulua Varsovan liittoon tai paistella Krakovan nakkeja.
Jos kisat voittaa julkilesbo ja toiseksi tulee naiseksi pukeutuva mies, voi EBU järjestää suosiolla ensi vuonna länsimaisille heteroille omat kisat, ja antaa EuroPrideViisut Serbian hoidettavaksi

Ennen Euroviisuja on Syksyn Sävel – siellä on tarjolla upeaa kulttuurien vuorovaikutusta kun Tarja Halonen esittää kappaleen ’Miksi ovet ei aukene mulle?’

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Läskikapina huipentuu tänään Mäntsälässä

(MÄNTSÄLÄ) Helsingin Sanomien Läskikapina huipentuu tänään tiistaina Mäntsälässä järjestettävään tilaisuuteen. Kello 16 Kalaasin kauppakeskuksessa käynnistyvä tapahtuma alkaa kuntokorttiarvonnan voittajien palkitsemisella,...

Close