Kategoriat
Sähkeet

Läskikapina huipentuu tänään Mäntsälässä

(MÄNTSÄLÄ) Helsingin Sanomien Läskikapina huipentuu tänään tiistaina Mäntsälässä järjestettävään tilaisuuteen. Kello 16 Kalaasin kauppakeskuksessa käynnistyvä tapahtuma alkaa kuntokorttiarvonnan voittajien palkitsemisella, jonka jälkeen Vihtori Kosola ampuu lihavimmat mäntsäläläiset.

5 vastausta aiheeseen “Läskikapina huipentuu tänään Mäntsälässä”

Ne meistä jotka vielä pystyvät; nouskaamme barrikaadeille! Kohta läski tummuu! Make food not war! Läski presidentiksi! Voi on voita, vaikka voissa paistais! Pohjois-Karjala – projekti on lopetettava! Free Nelson Muntz!

Mäntsälä maailmankartalle! Kyllä nyt Kairesalo kylpee oikoradassa ja työpaikka-alueet täyttyvät!
Sitten kun se juna tulee! Tissit!

Miksi Mäntsälää sorsitaan? Monopolyssäkin piti aina mennä Mäntsälään, vieläpä suoraan kulkematta lähtöruudun kautta.

Oikean läskikapinan aloitti Jahvetti Moilanen. Nimi on niin typerä, että voisi hyvin olla Mäntsälästä kotoisin, vaikkei olekaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kari Raivio huolissaan köyhistä opiskelijoista

(HELSINKI) Helsingin yliopiston kansleri Kari Raivio on huolissaan siitä, miten nykymallinen yliopisto kohtelee köyhiä opiskelijoita. Elinkeinoelämän valtuuskunnalle tekemässään selvityksessä Raivio...

Close