Kategoriat
Kotimaa

Helsingin Sanomat vaatii julkkisten kuolemista tiedon ennakkoon

(TOIMITUS) Helsingin Sanomat vaatii jatkossa julkisuuden henkilöitä ilmoittamaan etukäteen kuolinhetkensä, mikäli he haluavat lehteen edustavan muistokirjoituksen eli nekrologin. Uudistuksella pyritään siihen, että lehti ehtii kerätä riittävät taustamateriaalit ja varata tarpeelliset tilat tärkeille kuolinuutisille.
”Ei se oikein käy, että menee sivusuunnitelmat uusiksi illalla jonkun kuoleman vuoksi, kun on tehty valmiiksi huolellista suunnittelua”, kertoo närkästynyt taittaja Taito Aittaja.
Monien muidenkin medioiden nettisivuille ollaan suunnittelmassa nekroakkreditointia. Akkreditoituessaan julkisuuden henkilö vakuuttaa menehtyvänsä tiettynä päivänä ja tietyllä tavalla. Samalla palvelusta voi tarkistaa, ettei muita kuuluisuuksia ole kuolemassa samana päivänä.
Lisäksi palvelu tarjoaa mahdollisuuden kirjoittaa saatteeseen henkilökohtaisia salaisuuksia, jotka luvataan paljastaa vasta henkilön kuoltua.
Lehden saamien tietojen mukaan ainakaan Timo T.A. Mikkosen kuolinpäivää ei vielä saatu selville, sillä mies ei ollut riittävän kuuluisa päästäkseen osaksi palvelua.

11 vastausta aiheeseen “Helsingin Sanomat vaatii julkkisten kuolemista tiedon ennakkoon”

Lipposen muistokirjoituksen voi lukea 2.6.2021, 11.7.2098 ja taas uudestaan 23.12.2151, minkä jälkeen onkin viimein kehitetty tarpeellinen teknologia, jonka avulla hänet saadaan pysymään unessa…. vaan ei suinkaan kuolleena.

Väyrynenhän on ollut noin puolet suomen historiallisista hahmoista, Lallista ja Jaakko Ilkasta Mannerheimiin. On vain osannut peittää se hyvin.

Mutta Väyrynen ei kuollut vitutukseen pitkän korpivaelluksensa aikana!

Kuinka tuollainen kommentti kuin numero kymmenen tänne oikein tupsahti. Aluksi puhutaan selviä ja järkeviä ja sitten joku tulee ja tekee pilaa. Olen jarkyttynyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Boris Jeltsin ei enää humalassa

(MOSKOVA) Venäjän entinen presidentti Boris Jeltsin ei ole enää humalassa, kertovat useat lähteet Kremlistä. Päinvastaisista huhuista huolimatta hän ei kuitenkaan...

Close