Kategoriat
Politiikka

Heinäluoma: SDP tehnyt pahoja virheitä hallituskausillaan

(KALLIO) Vasemmiston vaalitappion syyt löytyvät vasemmistosta itsestään. Näin luonnehti SDP:n puheenjohtaja Eero Heinäluoma puolueensa huonoa menestystä eduskuntavaaleissa. Hänen mielestään demareiden olisi pitänyt hallitusvastuussa ollessaan todellakin noudattaa vasemmistolaista linjaa eikä toimia kuten oikeistopuolue.
”Totta on, että SDP mokasi hommansa itse, ja meidän olisi se itsekin pitänyt nähdä. Jos suurin oppositiopuolue nyökyttelee hallituksen jokaiselle päätökselle, on selvää, että metsään menee. Unohdimme työläiset ja köyhät ja ajoimme vain parempiosaisten asemaa”, Heinäluoma katsoi.
SDP:n suuriksi virheiksi hän laskee mm. kansaneläkkeen perusosan leikkaamisen ja varallisuusveron poiston. Ne olivat hänen mielestään signaaleja, jotka osoittivat puolueen perinteisille äänestäjille, että heidän asiansa oli unohdettu.
”Nyt SDP:n on aika reivata politiikkaansa reippaasti takaisin vasemmalle. Eikä tämä kasvojenpesu saa jäädä vain oppositiokauden mittaiseksi, vaan sen pitää jatkua myös sitten, kun palaamme hallitukseen”, Heinäluoma sanoi.

4 vastausta aiheeseen “Heinäluoma: SDP tehnyt pahoja virheitä hallituskausillaan”

Hah! Tämä on selvästi aprilliä. Ei SDP myönnä koskaan virheitään. Älkää viitsikö, olisitte keksineet edes jotain uskomattomampaa aprillipäivän kunniaksi, kuten vaikkapa jeesuksen kolmannen tulemisen, tai jotain…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vanhanen lupasi korjauksia opintotukeen ja peruspalveluihin

(ELYSIUM) Hallitustunnustelijaksi nimetty keskustan Matti Vanhanen lupaa tulevan hallituksensa pureutuvan erityisesti pienituloisten, työttömien ja ahdingossa elävien ongelmiin. Hänen mukaansa seuraavalla...

Close