Kategoriat
Politiikka

Yle ei mene vieläkään ennusteeseen

(HELSINKI) Yleisradion vaalistudio ei vieläkään mene ennusteeseen. Edellisvaaleissa Yleisradion ennuste osui vaalistudion mukaan kohtuullisen oikeaan. Tämän vuotista ennustetta saadaan siis kuitenkin vielä odottaa.
Matti Vanhanen, Eero Heinäluoma ja Jyrki Katainen ovat jo ilmoittaneet kiinnittävänsä huomiota Ylesiradion ennusteeseen heti sen ilmestyttyä. Viimesimpien tietojen mukaan ennusteeseen ei kuitenkaan mennä vieläkään.

Yksi vastaus aiheeseen “Yle ei mene vieläkään ennusteeseen”

”Nyt maanantaiaamun valjetessa meillä viimeinkin on ennuste, joka yleensä pitää paikkansa noin 103,5-prosenttisesti”, yritti naftaliinista kaivettu Tarmo Ropponen, mutta vitut se enää ketään kiinnosti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Eero Heinäluoma: Vituttaa ihan homona

(HELSINKI) Valtiovarainministeri Eero Heinäluoman mukaan SDP:n osalta eduskuntavaalit "menivät ihan päin vittua." Heinäluoma myös kutsui äänestäjiä Yleisradion vaalistudiolle antamassaan haastattelussa...

Close