Kategoriat
Kotimaa

Kääriäinen: natsien apu tärkeää tulevaisuudessa

(HELSINKI) Puolustusministeri Seppo Kääriäisen mukaan Suomen puolustus nojaa tulevaisuudessa ruoka-avun ja aseiden vastaanottamiseen natseilta. Laajan itäisen maarajan ja suhteellisen pienen armeijan vuoksi Suomi ei voi luopua natsien aseiden käytöstä, totesi Kääriäinen eilisessä linjapuheessaan.
Monet kansainväliset järjestöt ovat toivoneet Suomen allekirjoittavan sopimuksen, joka kieltäisi sotilaallisen yhteistyön tekemisen miljoonia ihmisiä lyhyessä ajassa murhaavien, maailmanvaltiutta avoimesti tavoittelevien hallintojen kanssa. Kääriäisen mukaan yhteistyölle ei kuitenkaan ole realistisia vaihtoehtoja.
”Meidän täytyy tässä asiassa ennen muuta ajatella sitä, mikä on Suomen etu kokonaisuutta ajatellen. Yhteistyö Reichin kanssa on realiteetti, josta emme voi nykytilanteessa tinkiä”, totesi pitkiin saappaisiin ja pääkallokoristeiseen koppalakkiin sonnustautunut Kääriäinen.
Kääriäinen muistutti puheessaan myös siitä, että Suomen armeija on hyvinkoulutettu, eikä yhteistyöstä natsien kanssa näin ollen tule ongelmaa siviiliväestölle. Suomi etsii tällä hetkellä erityisesti natseja, jotka poistuvat maastosta itsekseen, eivätkä näin aiheuta vaaraa enää rauhan tultua.

8 vastausta aiheeseen “Kääriäinen: natsien apu tärkeää tulevaisuudessa”

Ehdotat siis yhteistyötä Yhdysvaltojen kanssa? Eikös lehden pitänyt olla elämäntapavasemmistolainen julkaisu.

Perskutarallaa, vuan kyllä se Aatu on lupsakka jäpikkä, myö vähän huasteltiin ja äpöstettiin jottain Judenwurstia, hyvvöö ol ja maestu melekeen kalakukolta. Että elekee hättäellö, ee ne natsilaeset pahhoo tarkota, ovat vuan viärinymmärrettyjä.

Joskus sanottiin,että suomalainen vastaa kymmentä ryssää.
En vielä ole kuullut vertausta montaako (natsi)saksalaista
suomalainen vastaa.
Saksa on miehitetty maa ja ollut sitä yli 60-v.
ja toivottavasti pysyykin 1000-v. tai ikuisesti.

Voisin tässä ihan lainata maamme syvän kansan äänitorvena pitkään toimineen Seppo ”Legendaarinen” Rädyn tyhjentävää, mutta silti niin totuudenmukaista, ja yksinkertaisuudessaan jopa kauneutta lähentelevää kommenttia Saksasta. …mutta en taida jaksaa.

Voi, kun Pekka Siitoin olisi vielä hengissä.
Hän olisi hallinnut erinomaisesti diplomaattisuhteet jenk… Eikun natseihin.
No, tässä täytyy vain luottaa Väinö Kuismaan ja Olavi Mäenpäähän. Vaikka Olavi onkin aika hörhön näköinen.

Tulkaa suomipoika meille vaan, täällä Äiti-Venäjällä Lehden kirjoittajia ja muita tosi sosialisteja arvostetaan ja saa leipä eikä lahtari ammu.
Ei me suomeen ikinä hjyökättäisi, hjarmi että mjeidän armeija on niin hjuono tolalla njyt mutta odottaanpa 20 vuotta… Hjuva hjomma ettei suomi liittynjyt Njatsi-Njatoon kun oli mjahdollisuus niin me voida tehdä mitä hjuvitta.
Vladimir P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Poliisi neutraloi mielipide-eron

(HELSINKI) Kolmen suurimman puolueen välillä löytynyt mielipide-ero johti mittaviin poliisitoimiin Helsingissä torstai-iltana. Helsingin yliopiston opiniologian laitoksen mittarit havaitsivat iltapäivällä, että...

Close