Kategoriat
Seksivau

Tuotevalvontakeskus pohtii Tanssii tähtien kanssa -ohjelman vetämistä markkinoilta

(ILMALA) Suosittua Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa uhkaa hyllytys. Julkisuudessa liikkuneiden vahvistamattomien tietojen mukaan Tuotevalvontakeskus aikoo vetää ohjelman markkinoilta terveydelle vaarallisena.
”Emme voi ottaa tässä asiassa mitään riskiä. Viimevuotisen ohjelman aikana erään kilpailijan lapsi sai surmansa, ja tällä kertaa menehtyy jo yksi osallistujista ennen kuin yhtään jaksoa on ehditty nähdä. Ennusmerkit ovat selvät”, kertoo keskuksen vastaava metsuri Anniina Jaakko-Teppo viitaten Kristiina Elstelän ja Kirkan tapauksiin.
Tuotevalvontakeskus arvelee vastoinkäymisten syyksi sen, että ohjelma on rakennettu muinaisen intiaanien hautausmaan päälle. Ojibway-intiaanien esi-isien henget ovat todennäköisesti vimmastuneet pyhäinhäväistyksestä ja aloittaneet karmaisevan kostonsa, joka ei säästä ketään.
”Toinen mahdollisuus on, että ohjelma on ollut mukana, kun egyptiläisten faaraoiden hautoja avattiin 1920-luvulla, ja saanut näin päälleen heidän synkeän kirouksensa”, pohtii Jaakko-Teppo.
Stephen King suunnittelee aiheesta uutta 12-osaista romaanisarjaa.

11 vastausta aiheeseen “Tuotevalvontakeskus pohtii Tanssii tähtien kanssa -ohjelman vetämistä markkinoilta”

Onko kukaan tutkinut, että onko Olof Palmen murha-aseella osuutta asiaan?
Comment Kirjoittaja Kirkan Paska

Juuri saamamme tiedon mukaan elokuvanero Renny Harlin suunnittelee tämän idean pohjalta Manaajaan jatko-osia 4, 5, 6, 7 ja 8. Ohjaajan omien sanojen mukaan ”enemmänkin tehtäisiin, mutta kun mulla ei riitä sormet siitä ylöspäin laskemiseen”.

IS 2007
Kirka tanssi tähtiin
IL 2008
Viina tappaa taka- ja makuuhuoneissa:
”Mieheni ei koskenutkaan minuun eikä viinaan” huokaa leski.
Maaseudun Tulevaisuus 2008, syksy:
Vanhanen lohduttaa Paulaa
Nummela yhdistyy Nurmijärveen
(eri uutiset)
Valtio tiedottaa 02/09
Sosiaali- ja terveysministeriö kieltää avioliitot muusikoiden kanssa:
”On aika palauttaa moraali maahan. Basismi kielletään kertakaikkiaan!”
Anna 10/10:
Paulan surusilmissä pilkettä:
”Joe Blascon ExtraSuperLongAndStanding teki ihmeitä!”
Alibi 11/10
”Kirka elää sittenkin”
Viranomaistiedote YLEn kesäradiossa heinäkuussa 2011:
”Punainen Toyota jonka rekisterinumero BBYYWW-209873 matkalla Joensuun Kesoililta kohti Kittilää ja siellä Elvis sekä Kirka. Teidät on nähty, soittakaa heti Äidille!! Nyt loppu pojat se vehtaaminen Yläkerran ukon kanssa! Ei mitään rotia kun eestaas tätä väliä ramppaatte…aiheutatte Ukolle sydärin, vintiöt… Justiinsa sassiin sieltä takaisin Taivaaseen, ääliöt. Hyvät hyssykät, monesko kerta se on kun te karkaatte Paavalilta….”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Niagaran putoukset uhkaavat lakolla

(AMERIIKKA) Yhdysvaltain ja Kanadan rajalla sijaitsevat Niagaran putoukset antoivat tiistaina lakkovaroituksen. Putoukset uhkaavat lopettaa putoamisen kokonaan helmikuun 14. päivänä, elleivät...

Close