Kategoriat
Talous

SAK: Ehdoton ei työelämän juustoille

(KUU) Suomalaisen työelämän juustoissa on saavutettu katto, ilmoittaa ammattiliittojen keskusjärjestön SAK:n puheenjohtaja Lauri Ihalainen. Hänen mukaansa työläiset ovat puristaneet itsestään esiin juustoja, joillaisista ei esimerkiksi Keski-Euroopassa kehdattaisi edes puhua.

”Eteläranta kympistä propagoidaan, että kilpailukyvyn säilyttäminen vaatii yhä mittavampia juustoja. Täytyy kuitenkin muistaa, että nämä juustot revitään aina työntekijän selkänahasta”
, Ihalainen linjaa.
Tulevissa eduskuntavaaleissa juustot noussevat keskeiseksi teemaksi. Elinkeinoelämän keskusliitto on jo ilmoittanut, että nykyisillä juustoilla suomalaisille yrityksille ei riitä markkinoita kasvavilla kansainvälisillä markkinoilla.
”Työnantajat ovat tulleet vastaan mahdollisimman paljon. Juustoja on jo höylätty kädet rakoilla, eikä enempään kerta kaikkiaan pystytä”, toteaa Leif Wager-Nääs.

11 vastausta aiheeseen “SAK: Ehdoton ei työelämän juustoille”

Toisin on tilanne Puolustusvoimissa, jossa sissijuuston tuotanto on tasaisen vahvassa kasvussa.

Tällä kertaa uutisointi oli kyllä melkoisen ohutta. Vaan ei ainkaan liian paksua.

Tarkoittaako Musertava Kriitikko uutisointia höylätyn ohueksi? Mielestäni tällä kertaa uutisointi tuoksui väkevästi juustolle.

Uusimpien tutkimusten mukaan työttämäksi jäänyt höylä on osoittautunut Säpon johtajan sydänkohtauksen aiheuttajaksi ja todennäköisesti myös Olof Palmerin murha-aseeksi. Agentti Cooper tutkii asiaa.

Huippugolffaria epäillään sosiaalityöntekijän pahoinpitelystä
(Suomen Chigago) Lauantaiyönä Lahdessa tapahtuneesta sosiaalityöntekijän pahoinpitelystä epäiltynä on vangittu vuonna 1940 syntynyt entinen huippugolffari. Raa’asti golfmailalla naista kasvoihin lyönyt mies pakeni paikalta, mutta jätti jälkeensä todisteeksi katkenneet mailankappaleet.
Kotoaan Floridasta tiistai-iltana yllätetty Jack William Nicklaus kiisti tuoreeltaan teon, mutta todisteiden ollessa suhteellisen aukottomat poliisi on jo nostanut syytteen. ”Olen viaton, en edes tiedä, sijaitseeko Suomi pohjoisnavan etelä- vai pohjoispuolella”, kommentoi arvokkaasti harmaantunut the Golden Bear.
Poliisin tärkeimmäksi johtolangaksi osoittautui pahoinpitelyssä käytetty rautaseiskamaila, jonka varressa oli Lidlin hintalappu ja gripissä selkein kirjaimin omistajansa nimi: ”Jack Nicklaus special edition”.

Tästäkö siis on alkanut puhe juustohöylistä? Onko höylääminen riittävä keino saavuttaa Suomen talouden juusto?
Rehellisyyden vuoksi täytyy sanoa, että parhaat juustot tehdään Sveitsissä, joka on tunnetusti puolueeton maa.
Eversti Zoff – Puolueeton juustomaakari.

Minulla taitaa olla juustoa esarin alla?
ps. vaimoni on flirttailut Lartsan kanssa.
pps. mitäiskös sitä jo huolestua?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Haistakaa lapset vittu, linjaa ÄKT

(HELSINKI) Ääni- ja kuvatallennetuottajien keskusjärjestö ÄKT jakaa perinteiset Emma-palkinnot maaliskuussa sopivimmiksi katsomilleen markkinointikohteille. Nyt julkistetuissa ehdokkaissa erityistä huomiota herättivät vuoden...

Close