Kategoriat
Ulkomaat

Saddamin kuolema sai muslimit sunniltaan

(KIERKEGAARD) Irakin entisen diktaattorin Saddam Husseinin hirttäminen on herättänyt suurta kuohuntaa muslimimaailmassa. Etenkin Irakissa ihmisten kerrotaan olevan täysin sunniltaan tapahtuman johdosta.
Erityistä närkästystä on herättänyt tapa, jolla Saddamia kohdeltiin ennen teloitusta. ”Kuvanauhojen mukaan vartijat pilkkasivat Saddamia mm. kutsumalla tätä vitun homoksi, rumaksi ja juutalaiseksi”, kertoo baath-puolueen tiedottaja sunni Attila.
Attilan mukaan puolue on jo tehnyt toimintasunnitelman vastatoimenpiteiksi. Hän varoittaa, että pilkkaajien olisi syytä sunnistaa pikavauhtia pakoon.
”Ne shiiat”, hän kommentoi.

7 vastausta aiheeseen “Saddamin kuolema sai muslimit sunniltaan”

Yllätyksenä ja pyytämättä tulleesta teloituksesta loukkaantuneet Irakin kapinalliset aikovat kostotoimena laajentaa pyhäsotaansa koskemaan myös arkipäiviä.

Kuulin parin muslimin olleen niin suunniltaan, että he ovat rukoilleet Mekan sijaan New Yorkiin päin.

Saddamilla oli kamerakännykkä mukana
(AUKEAVA LAVA)
Irakin diktaattori Saddam Husseinin teloituksesta julkisuuteen vuotaneiden kuvanauhojen tekijä on löytynyt.
Teloitusta todistamassa ollut syyttäjä Mohammed ”Timo” bin Nokia kertoo, että näki kuin näkikin diktaattorin kädessä lavalla uutuuttaan kiiltelevän matkapuhelimen Koraanin kannen alle puoliksi piilotettuna.
Bin Nokia harmittelee, että diktaattori ehti vielä elämänsä illassa salakuvauksen lisäksi syyllistyä julkiseen herjaukseen. Saddam tiuski itselleen solvauksia, joista hänen hallintokaudellaan olisi ollut luvassa vähintään muutaman sukuhaaran sammuttaminen.
-Vielä se saatana tämänkin ehti tekemään, kuvailee rauhan tyyssijaksi yhdessä rysäyksessä muuttuneen Irakin tuore pääministeri Ahmed Hang-Nuri tapahtunutta ja lupaa Saddamille vähintään kovat sakot julkeasta tempauksesta.

”No vittu, yritin vain soittaa Mohammedille, mutta ku ei näitä nyky nokialaisia osaa käyttää ni emmä tiiä mitä siinä sitte tapahtu. Ja siellä Internetissä en oo käynytkään, kerran vain olen ollut Bagdadin ulkopuolella.”, kommentoi vangitsemistaan salakuvauksesta epäilty vartija, taskuissaan useamman mediayhtiön kirjekuorissa olevaa käteistä.

Noggelaa zanailua. Ei Jukka Tilsa kiittää ja nauraa sisäisesti ääneen kovaa. Tavalliset müslimit eivät muuten pienestä Mekasta vaan ovat kuWaiti, uutistoimistot ne repivätten tyhjästä ozikoita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Narkomaani löysi neulan heinäsuovasta

(STORMI) Tyrvääläinen narkomaani Aulis Manninen (ei sukua) selvitti uudenvuodenpäivänä paikallisia asukkaita pitkään askarruttaneen ongelman ja löysi neulan Airoloiden (sukua äidin...

Close