Kategoriat
Muut lehdet Ulkomaat

NATO lupaa: tapamme sopivasti siviilejä Afganistanissa

Uusi vuosi on lupausten aikaa. Sotilasliitto NATO lupasi Me Naiset -lehdelle antamassaan haastattelussa tappaa sopivasti siviilejä Afganistanissa tulevan vuoden aikana.
”Tapoimme liikaa siviilejä vuonna 2006”, totesi NATO:n tiedottaja prikaatinkenraali Richard E. Nugee haastettelussa ”mutta ensi vuonna tulemme tekemään ankarasti töitä korjataksemme asian”.
Tarkkaa arviota siitä, mikä olisi sopiva tapettavien siviilien määrä, Nugee ei kuitenkaan antanut.
”Se nyt riippuu niin monen asevalmistajan eduista”
Nugee korosti NATO:n kuitenkin tappaneen aivan liian vähän siviilejä Afganistanissa ennen vuotta 2001. Pitkällä aikavälilä tarkastellen sotilasliitto on siis ehkä jopa hieman jäänyt tavoitteistaan, mitä siviilien tappamiseen tulee.
”No jaa… Mutta kun kaikki kyselivät aina, että mitäs lupaat, niin ajattelin tämän olevan hyvä. Vaatekaapissani minulla on tällainen kenraalin univormu. Se saa minut näyttämään mieheltä, eikös?”, summasi prikaatinkenraali Nugee.

9 vastausta aiheeseen “NATO lupaa: tapamme sopivasti siviilejä Afganistanissa”

Ennen minulla oli ongelmia sotilaiden kanssa, ja vastarinnan. Mutta sitten siirryin siviileihin. Nyt vain tapan ja menen. Ja kaikki on niin paljon helpompaa!

Odotan Naton ja Lehden kommentteja päivänpolttavimpaan puolustuspoliittiseen kysymykseen, eli saako Päivi Räsäsen poika pitää kultakutrinsa vai ei?

Liitymmehän, veljet ja sisaret, kaikki Me Naiset -lehden kanssa yhteisrintamaan eli sosiaalitissimään!

Jeesuksellakin oli pitkä tukka, kun se suoritti asepalveluksen Israelin armeijassa. Että sellasta. Ja minä olen lukenut Mussolinia, ei kun Maffesolia.

Tarkennettuna kenraali Nugee oikeastaan tarkoitti, että siviilejä tapetaan sama määrä kuin aikaisemmin, mutta vähän eri tavoin.
”Tulee näemmä liikaa sanomista niistä rypälepommeista. Palataan siis napalmiin, kyllä hyytelöpommeilla aina pari kylää käristetään nimittäin”, Nugee linjasi, vieden naistoimittajan vapaata kättä kohti pullottavaa etumustaan.

Voisiko tässä vielä erotella, saako lapsia ja esim. vammaisia tappaa enemmän kuin naisia (eritoten neitsyitä)?
Olisihan se Raamatunkin opetuksia vastaan tappaa naiset, jotka eivät ole maanneet miehen kanssa, kun aiemmin Jumala on käskenyt ottaa sotasaaliiksi saadut neitsyet! Jumala oli kyllä fiksu, tiesi tarkkaan, miten saa helposti ihmiset puolelleen. Luvataan vähän turmeltumatonta pillakkaa ja heti on jengi vetämässä naapuriltaan kurkkua auki Jumalan nimeen.

USA:n ilmaiskusta Somaliaan: ”- Alueella on runsaasti kuolleita, emmekä tiedä kuka on kuka, mutta isku oli menestys, Somalian hallituksen tiedottaja Abdirahman Dinari sanoi uutistoimisto AFP:lle.”
Onneksi sentään jotkut asiat onnistuvat. Eihän siellä Somaliassa yhtään Al-Qaidan jäsentä kupsahtanut, mutta aika kiitettävä määrä muita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Saddamin kuolema sai muslimit sunniltaan

(KIERKEGAARD) Irakin entisen diktaattorin Saddam Husseinin hirttäminen on herättänyt suurta kuohuntaa muslimimaailmassa. Etenkin Irakissa ihmisten kerrotaan olevan täysin sunniltaan tapahtuman...

Close