Kategoriat
Talous

Jyväskylä tarjoaa 200 000 euron erorahan Perloksen irtisanottaville

(JYVÄSKYLÄ) Jyväskylän kaupunginhallitus tarjoaa 200 000 euron erorahan kaikille Perloksen irtisanottaville työntekijöille. Summa on sama, jonka kaupunginhallitus päätti maksaa entiselle kaupunginjohtajalle Pekka Kettuselle, vaikka päätöksen lainvoimaisuus oli hyvinkin kyseenalainen.

”Jos sille ketkulle mulkulle maksetaan, niin vaikka se pahalta tuntuu, niin on se vähintään kohtuullista maksaa myös joillekin oikeasti rahaa tarvitsevillekin. Ja tarvitsevilla en siis tarkoita ainakaan lähikirjastoja”
, Henna Virkkunen laskeskelee.
Matkapuhelimen paskoja muoviosia valmistava Perlos vaatii jatkossa Kiinan-tehtaidensa työntekijöiltä sitoutumista yhden lapsen politiikkaan, ehdotonta uskollisuutta kommunistipuolueelle, ammattiyhdistysliikkeestä kieltäytymistä ja melkoisen heppoisia työturvallisuusoloja.
”Työelämän joustoja”, yhtiön johdosta kommentoitiin.

8 vastausta aiheeseen “Jyväskylä tarjoaa 200 000 euron erorahan Perloksen irtisanottaville”

Ei kun Nykäskylään perustetaan erityistalousalue, jossa Perloksen entiset työntekijät pääsevät jatkamaan työuraansa Kiinassa vallitsevien työskentelyehtojen puitteissa. Palkkataso vähän tippuu ja työajat pitenevät, mutta tällä järjestelyllä työntekijät eivät myöskään pääse velttoilemaan kortistossa ansiosidonnaisella.

Erikoistalousalue Suomeen, kiinalaisin ominaisuuksin 😀
Olis Perloksenkin johdon kannattanut lukea pari Druckerin kirjaa joskus johtamisesta.
Tais mennä vaan pornolehtiä ja animee ;D

Mitäs tämä on, Lehden uutiset journalistisessa ristiriidassa? Vastahan lehti uutisoi, että Perlos teloitti 1200 työntekijäänsä. Vai käsittelettekö juttuja nykyään objektiivisuuden molemmilta puolilta?
Teen kohta proteesin ja kiellän Kiinan. Se olisi sandaali.

Miten ovat Perloksen tilaa kommentoineet Perussuomalaisten potentiaaliset eduskuntavaaliehdokkaat, itäisen Suomen ääniharavajärjestelmät Matti Nykänen (Jyväskylä) ja Jammu Siltavuori (Niuvanniemi, Kuopio)? Tästä se vääntö vasta alkaa.

Ilman ketkuja mulkkuja ei osata olla kiitollisia ihan normaaleista, vähän reistailevista mulkuista.

Meillähän olisi jo oiva ratkaisu työvoimakustannusongelmaan – ydinsota! Sen jälkeen työvoimakustannukset ovat nollassa.
Eversti Zoff – Minä ulkoistan koko työvoimasi. Tuonpuoleiseen.
Eversti Zoff – Radioaktiivinen vaihtoehto.
Eversti Zoff – Olemisen ytimessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Irtisanomisilla ei suurta vaikutusta Perloksen kurssiin

(HELSINKI) Matkapuhelimen paskoja muoviosia valmistavan Perloksen ilmoitus noin 1200 työntekijän irtisanomisesta ei merkittävästi heilutellut yhtiön pörssikurssia. Maanantain päätteeksi kurssi hieman...

Close