Kategoriat
Ulkomaat

Saddam jätti viimeisissä sanoissaan viestin jälkipolville

(SARGON) Lauantaiaamuna hirtetty Irakin entinen presidentti Saddam Hussein vannotti viimeisissä sanoissaan taistelun vapaan Irakin puolesta jatkuvan. Saddamin viestiä ungh gurghihh köh krh gll-uh on kansainvälisissä kommenteissa pidetty hyvin symbolisena mutta vahvana sanomana baath-puolueen kannattajille.
”Saddamin viimeiset sanat olivat hyvin samantapaiset kuin Mama Cassilla, jonka aforistinen grääh ghii khh khh uhhh on toiminut innoittajana monille nykyajan suurille ajattelijoille”, muistuttaa professori Olli Hokkanen.
Uutistoimisto Reuters puolestaan huomautti Saddamin viestin olevan hyvin samankaltainen kuin Jimi Hendrixin viimeisiksi sanoiksi jäänyt gyääärrrgghhhöööörrrrpluplupinklunk, kun otetaan huomioon arabian ja englannin toisistaan poikkeavat äänneasut.
Irakissa odotetaan niin ikään, millaisen viestin jälkipolville jättää Saddamin velipuoli Barzan al-Tikriti, jonka teloituksesta on myös levinnyt tietoja. Sen sijaan tämän Norjassa asuva toinen velipuoli Burzum säästynee tuomiolta.

9 vastausta aiheeseen “Saddam jätti viimeisissä sanoissaan viestin jälkipolville”

Kuulostavat samantapaiselta nuo Saddamin viimeiset sanat kuin Paavi Johannes Paavali 2:n viimeinen puhe. Rakasta diktaattoria rakkaudella muistaen (lentäköön scud – ohjukset Tel Aviviin kuin kurdit vuorille kaasuiskun alla) ja rest in (one) piece.

Meinasin huomauttaa, että olli hokkanen mainittu. Mutta koska muut ehti eka räjäytän ilmoille kysymyksen, selvinpäin, turvallisen välimatkan päästä ja suojalasit päässä:
Milloin lehden spämmiansaksi muutetaan ollihokkanen?

Professori Hokkanen tunnetaan merkittävistä ansioistaan erilaisten pH-mittareiden tarkkuuskehittelyssä. Laajasti arvostettu Hokkanen on myös ansioitunut tutkija mm. maaperätutkimuksissa sekä elintarviketeollisuuden mielipidevaikuttajana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Fakta: Kuuluisia viimeisiä sanoja

Ungh gurghihh köh krh gll-uh. Irakin entinen diktaattori Saddam Hussein 30.12.2006. Grääh ghii khh khh uhhh. Viihdetaiteilija Mama Cass 29.7.1974....

Close