Kategoriat
Kotimaa

Kiinalainen räjäytettiin postilaatikossa

(KUUSAMO) Kuusamon Sossonniemessä asuva Lämsä Määttä heräsi aamuyöstä voimakkaaseen räjähdysääneen. Eläkkeelle jäänyt opettaja puki nopeasti päälleen ja astuessaan verannalle näki tilanteen kaikessa karmivuudessaan: hänen postilaatikossaan oli räjäytetty kiinalainen ja irronneita kappaleita löytyi ympäri pihaa.

”Kyllä minä sen tunsin, naapurin Jiang Jieshi se oli. Ei täällä kylällä paljon kiinalaisia ole, ja kun löysin puolet kasvoista tuosta pihapolulta, niin eipä paljon ollut enää arvailtavaa”
, eläkeläinen muistelee.
Kuusamon poliisi tutkii tapausta henkirikoksena. Tähän mennessä vahvimmat tutkintalinjat ovat naapurin vitopää-äpärä ja Rahikainen.

9 vastausta aiheeseen “Kiinalainen räjäytettiin postilaatikossa”

– Kommunismin puolesta taistelevat itsemurhapommittajat ovat osoittautuneet ongelmaksi Suomessakin, totesi presidentti Halonen uudenvuodenpuheessaan. – Kulutusjuhliin yllyttävät mainoslehtiset eivät ole enää turvassa missään, hän lisäsi.

Asuintalon pihalta löydettiin myös kiinalaisten lasten jäänteitä. Näitä pikkukiinalaisia oli ilmeisesti ollut useita sidottuna yhteen.
Noitien ammattiyhdistys Hexia on myös ilmoittanut, että liiton jäseniltä on viety välipäivinä useita tuhansia pillejä. Noitapillien käyttö uudenvuodenyönä liittyy uskomukseen, että niiden ääni tuo onnea tulevalle vuodelle.

Eikös ne ole kiinalaiset kiellettyjä Suomessa nykyään.
Ja muslimejakin sisäministeriön puolesta karsastetaan, vaikkei niitä täällä olekaan räjähdellyt.

Toi oli hyvä =)
Meilläpäin on perinteisesti harrastettu myös tuoreiden roomalaisten käyttämistä elävinä värisoihtuina. Ne sullotaan pieneen pahviaskiin ja sytytetään järjestyksessä, lopputulos on aina silmää miellyttävä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Saddam jätti viimeisissä sanoissaan viestin jälkipolville

(SARGON) Lauantaiaamuna hirtetty Irakin entinen presidentti Saddam Hussein vannotti viimeisissä sanoissaan taistelun vapaan Irakin puolesta jatkuvan. Saddamin viestiä ungh gurghihh...

Close