Kategoriat
Seksivau

Linnassa riitaa hienoimmasta puvusta

(HELSINKI) Itsenäisyyspäivän vastaanotolla Presidentinlinnassa nähtiin vakava välikohtaus, kun hallitus- ja oppositiopuolueiden edustajat alkoivat kisailla siitä, kenellä on hienoin iltapuku.
Selän sensuellisti paljastavaan, paljeteilla koristeltuun mutta silti säären elegantisti peittävään Irja Leimun iskevänpunaiseen luomukseen verhoutunut pääministeri Matti Vanhanen (kesk.) viilsi rakennekynsillään syvät haavat investointipankkiiri Sauli Niinistön (kok.) selkään. Jukka Rintalan suunnittelemaan kaksiosaiseen, rajun syvänsiniseen täyspitkään iltapukuun pukeutunut Niinistö vastasi kuristamalla Vanhasta stay up -sukillaan ja hieromalla emätintään tämän nenää vasten.
Kuolleeseen mäyrään verhoutunut tasavallan presidentti Björn Wahlroos (119,7 M€) seurasi tapahtumia sivusta.

13 vastausta aiheeseen “Linnassa riitaa hienoimmasta puvusta”

En tiedä, pidänkö enemmän Matti Vanhasen vaiko Sauli Niinistön tisseistä. Saati emättimestä.

Heh, Usko, sinä kommunisti! Tankin alle vaan niin kuin muukin verovaroilla loisiva roskaväki.

Sauli Niinistön emätintäkin sykähdyttävämpi oli ihmisnero, julki-idiootti, kolumnisti Mattiesko Hytösen esiintyminen Linnan juhlien jatkoilla, eduskunnan karaokekerhon säestyksellä. Kyllä taas kannatti maksaa tv-lupansa. Tahatonta komiikkaa riitti koko rahan edestä.

Mainittavinta linnan juhlissa oli Mr. Lordin saapuminen Hector-asuisena Presidentinlinnaan. ”Tyylikäs valinta”, toteaa linnamuodin asiantuntija Kyösti ”Köpi” Rytvönen Kakolasta. Kulttuurikanisteri Saarelan elävältä nyljetyistä päästäisistä neulottu trenssi herätti ihastunutta murinaa Lauri ”Leuku” Määkässä ja Topi-vaan-sano-Topi-vaan Kymäläisessä samalta osastolta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Veteraani kuoli panssarivaunun alle

(BAGDAD) Sotaveteraani kuoli panssarivaunun alle Bagdadin keskustassa tänään aamupäivällä. Amerikkalaisvalmisteisen panssarivaunun kuljettaja yritti törmätä myös kolmeen muuhun jalankulkijaan, jotka kuitenkin...

Close