Kategoriat
Kotimaa

Etikettivirheet ravistelivat linnan juhlia

Halonen: Ihan pilalle meni koko kemut
(HELSINKI) Tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotto oli kääntyä farssiksi. Vieraiden taitamattomuus etiketin suhteen aiheutti juhlan järjestäjille paljon päänvaivaa. Esimerkiksi Mr. Lordin vaimo Johanna osallistui tiettävästi juhlaan ilman varsinaisen kutsun saanutta miestään.
”Kyllä vitutti koko illan, kun senkin huomasin. Jumankekka, meinasin lähteä saman tien kotio” kommentoi illan emäntä, tasavallan presidentti Tarja Halonen tapahtunutta. Presidentin kanslia aikoo tiettävästi vaatia tietämätöntä vaimoa karkotettavaksi maasta.
Paljon
perusvirheitä

Ongelmia aiheutti myös se, että paikalla oli useampia presidenttejä. Henkilökunnan nimenomaisesta kehotuksesta huolimatta presidentit Martti Ahtisaari ja Mauno Koivisto päätyivät tänäkin vuonna vertailemaan penistensä pituuksia. Linnan lehdistöpäällikkö Kaarle Suuren mukaan tämä on ehdottomasti etiketin vastaista ennen iltayhdeksää.
Jo kättelyjonossa nähtiin myös paljon etuilua ja kuultiin useita rasvaisia vitsejä. Niin ikään etikettirikkomuksena voidan pitää sisäministeri Kari Rajamäen kadettien ahdistelemista.
”No mitä? Saa kai sitä hauskaa pitää” kommentoi Rajamäki itse tuoreeltaan molemmat kädet kadettien intiimialueilla.
Poliisi joutui viimein keskeyttämään juhlat naapurien valitettua metelistä.

12 vastausta aiheeseen “Etikettivirheet ravistelivat linnan juhlia”

Harmi kun Huhtiniemestä ei löytynyt mitään kirjoitettavaa. Minun mielestä taustalla on salaliitto, jonka Lehden tulee paljastaa! Miksi todisteet tuhottiin? Miksi silminnäkijät vaikenevat? Nämä ovat kipeitä kysymyksiä! Sotarikokset on tutkittavat olivat ne kuinka katkeria tahansa. Ennemmin antaisin suomen kuulua Venäjään, kuin antaa yhdenkään lahtariupseerin koskea talonpoikaissotilaisiin.

”Poliisin kannalta juhlat ovat ongelma. Meidät kutsutaan paikalle ihan joka kerta. Alkoholiveron muutoksen vaikutukset näkyvät täälläkin selvästi. Meidän miesvahvuus oli kumminkin niin pieni että paikkaa ei voitu edes yrittää tyhjentää. Kaiken päälle monet naisosallistujat olivat naamioituneita”, kertoi con stable Pesu Karhu.

Lippe Suomalainen osallistui Linnan juhliin ilman Karia, mutta presidentti Manu ei provosoitunut.

Viimeisimpien tietojen mukaan Huhtiniemestä on löydetty toistasataa terrakotta-Heikki Hietamiestä. Poliisilla ei ole tietoa kuka on tuonut Heikki Hietamiehet paikalle, mutta ymmärtää kyllä miksi ne on haudattu maahan. Asiantuntijoiden mukaan Heikki Hietamiehet ovat säilyneet hietaisessa maaperässä hämmästyttävän hyvin, jopa paremmin kuin alkuperäinen Heikki Hietamies. ”Kellarihumppaa”, totesi puhelimella tavoitettu Heikki Hietamies viime lauantaina näihin aikoihin.

Ne terrakottaraiset on teekkarien jäynä. Huhtiniemessa niitä asuu satoja.

Jouduin tässä yhtenä päivänä hirveän etikettivirheen uhriksi, kun avaamani hernekeittopurkki sisälsikin lihapullia kastikkeineen. Molempiin iltapäivälehtiin soittamani itkuiset puhelut saivat osakseen vain naurunremakkaa. Kysynkin nyt, missä on kansalaisten tasa-arvoinen kohtelu. Kauhistelen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Linnassa riitaa hienoimmasta puvusta

(HELSINKI) Itsenäisyyspäivän vastaanotolla Presidentinlinnassa nähtiin vakava välikohtaus, kun hallitus- ja oppositiopuolueiden edustajat alkoivat kisailla siitä, kenellä on hienoin iltapuku. Selän...

Close