Kategoriat
Sähkeet Tiede

Ruotsalaisten lähettäminen avaruuteen viimein käyntiin

(CAPE CANAVERAL) Ensimmäinen ruotsalainen lähetettiin viimein avaruuteen viime yönä Suomen aikaa. Kello 3.47 laukaistu Discovery-sukkula vei mennessään hiukkasfyysikko Christer Fuglesangin.
Sukkula ei päässyt matkaan hetkeäkään liian aikaisin: Fuglesangia on suunniteltu lähetettäväksi pois maan ilmakehän piiristä jo yli kymmenen vuoden ajan. Mikäli matka sujuu toivotulla tavalla, voidaan muut ruotsalaiset kuitenkin NASA:n laskelmien mukaan lähettää avaruuteen huomattavasti nopeammalla aikataululla.

10 vastausta aiheeseen “Ruotsalaisten lähettäminen avaruuteen viimein käyntiin”

Maitorauhasista sellainen anekdootti, että kun ensimmäinen nainen lähetettiin avaruuteen, hän alkoi palattuaan tilittää rintaliivien tärkeydestä. Painottomassa tilassa kun rinnat eivät laskeudu.
Avaruushallinto varmaan mietti, että olipa taas vitun hyödyllinen tutkimusmatka.

Ruotsalaiset käy hyvin koekaniineina ennen pääoperaatiota, eli turkulaisten siirtämistä pois telluksen kamaralta.

Hyvinkin mahdollista:
”Jättimeteoriitin uhatessa maapalloa Bruce Willis lähetetään ampumaan meteoriittiin halkeama, ja niin maapallo pelastuu.”

Tällainen naapurikansaan kohdistuva rienaus on kertakaikkiaan rumaa ja virkistävää!

Ilmeisesti ystävämme Augusto Pinochet lähti myös jollakin sukkulalla jonnekin, mutta uskoakseni (ja toivoakseni) se sukkula päätyy nk. hevon perseeseen, jota me kristityt kutsumme helvetiksi. Slobo siellä varmaan jo tarjoaa rakijaa virkaveljelleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Etikettivirheet ravistelivat linnan juhlia

Halonen: Ihan pilalle meni koko kemut (HELSINKI) Tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotto oli kääntyä farssiksi. Vieraiden taitamattomuus etiketin suhteen aiheutti juhlan...

Close