Kategoriat
Ulkomaat

Veteraani kuoli panssarivaunun alle

(BAGDAD) Sotaveteraani kuoli panssarivaunun alle Bagdadin keskustassa tänään aamupäivällä. Amerikkalaisvalmisteisen panssarivaunun kuljettaja yritti törmätä myös kolmeen muuhun jalankulkijaan, jotka kuitenkin ehtivät paeta kapealle kujalle.
Sotaveteraani kuljetettiin onnettomuuden jälkeen hitaasti telttasairaalaan, missä hänet todettiin kuolleeksi.

7 vastausta aiheeseen “Veteraani kuoli panssarivaunun alle”

missä viipyy uutinen muutaman kymmynene anarkistien mielenosoituksesta? onhan anarkisteillä paha mieli ja vitutus kun eliitti juhlii. siitä voisi joku älykäs ihminen onnistua repimään huumoria jos oikein yrittäisi.

lopulta aika paska yritys pelastaa päivä. Olisitte vaan reilusti myöntäneet ettette tienneet veteraanista ensimmäistä uutista laittaessanne. Kyllä niitä ihmisiä tietysti kuolee muuallakin kokoajan, Suomi on silti Suomi ja suomalaiset ovat suomalaisia. Jos sodasta selvinnyt veteraani ei halua elää muistojensa ympäröimänä, on se lähinnä surullista. Ei auta tämmöiset ”herätysuutiset” maailmalta.

Miksi ihmeessä aiheesta tulee arka, jos henkilö on veteraani? Lehden tarkoituskin on provosoida teidän kaltaisia urheita isän maan puollustajia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Veteraani kuoli panssarivaunun alle

(GROZNYI) Pitkään sotatoimissa mukana ollut tsetseenimies kuoli aamulla panssarivaunun alle Groznyin kaupungin pohjoispuolella. Ajoneuvon kuljettaja myös tulitti miehen asuinrakennusta. Rakennuksessa...

Close