Kategoriat
Kotimaa

Yhä useampi nuori haluaa mediahuoraksi

(HELSINKI) Yhä useampi nuori haluaa työskennellä tulevaisuudessa mediahuorana. Asia käy ilmi Suomen Opinto-ohjaajien liiton tekemästä ”Prostituoitu vai autovaras…mihin kykyni todellisuudessa riittävät” -tutkimuksesta, jonka mukaan yli puolet yläasteikäisistä nuorista on valmiita tekemään mitä tahansa päästäkseen julkisuuteen.
”Heti näytän tissit telkkarissa kun ne vaan kasvaa”, uhoaa eräskin kultivoitunut pikkutyttö, jonka lempiohjelma on Big Brother.
Mediatutkija Kauko Radio pitää suuntaa luontevana. Hän huomauttaa, että muun muassa useimmat laulajat, näyttelijät, kirjailijat, toimittajat, missit sekä kansanedustajat tekevät säännöllisesti keikkaa mediahuorina.
”Että tervemenoa vaan etsimään pelastajaasi, herra Niinistö”, Radio vinkkaa.
Liiton tutkimuksen mukaan nuorilla on myös muita työtoiveita tulevaisuuden suhteen. Monet pojat haluavat isona pääministeriksi, koska ”silloin saa silikonitissisen naisen, jonka voi hylätä, kun alkaa puheet perheestä”. 13 prosenttia kyselyyn vastanneista tytöistä haluaa isona olla tuo nainen. Neljä prosenttia vastaajista haluaa olla ”sun äitis” ja kaksi prosenttia mursu.
Media- ja kasvatustutkijat eivät ole kyselyn tuloksista huolissaan, sillä he tietävät, mikä taho heidänkin kesämökkinsä tulevaisuudessa maksaa.

11 vastausta aiheeseen “Yhä useampi nuori haluaa mediahuoraksi”

Toista se oli minun nuoruudessani. Kyllä sai kyrpää imeä edetäkseen, ei silloin ollut telkkariakaan missä tissinsä näyttää. Kyllä minä ne radiossa tyttönä näytin, tosin.

Googlekin on oppinut arvostamaan Lehden saamaa media(huora)näkyvyyttä. Oikean reunan ”Mainosta tässä” -linkistä aukeaa Googlen ilmoitus, jonka mukaan ”pian voit aloittaa mainostamisen tässä sivustossa, joka on Googlen kumppaniverkoston monipuolisten sivustojen merkittävä osa.”

kokeile noscript- ja adblock-laajennuksia firefoxiin niin pääset eroon kumppaniverkostoista.

IS: ”Valtiovarainministeri ja Sdp:n puheenjohtaja Eero Heinäluoma lähti Australiaan näkemään maailman pienimpiä pingviinejä, mutta tapasikin rockyhtye U2:n solistin Bonon.”

Yhä useampi mediahuora haluaa nuoreksi. Matti Nykänen on poikkeus, mieshän ei ole koskaan vanhentunutkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Poliisi tahtoo oman potkimisvideon

Poliisijohto: "Ei tässä sentään mitään homoja mekään olla!" (KONTULA) Suomen poliisi harkitsee oman väkivaltavideon julkaisemista. Aiemmin viikolla julkaistiin jo vartijoiden...

Close